20 Ιουλίου 2009

«ΠΑΣΟΚ Review: Όταν ο Στυλιανίδης έκανε κυριλέ διακοπές προκαλούσε... όταν ο Γιάννος νοίκιαζε αεροπλάνα το έκανε γιατί δεν προλάβαινε»

Πριν μερικούς μήνες ο Παπατζής και άλλοι παρατρεχάμενοι μας ζάλισαν ότι ο Στυλιανίδης έκανε διακοπές σε ακριβό ξενοδοχείο... το οποίο βέβαια πλήρωσε από την τσέπη του... όταν ο Γιάννος για τις μετακινήσεις του νοίκιαζε αεροπλάνα... η είδηση δεν άξιζε παραπάνω από μία στήλη... και φυσικά το δημοσίευμα, αποσκοπούσε στο να προβληθεί η απάντηση του Γιάννου...

Ελευθεροτυπία 13.10.2003

«Γιάννος: Νοίκιασα γιατί δεν προλάβαινα

Δημοσίευμα με στόχο τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Γιάννο Παπαντωνίου, που βρίσκεται στις ΗΠΑ, γράφει για ενοικίαση ιδιωτικού αεροσκάφους για τη μεταφορά του από την Ουάσιγκτον στο Κολοράντο όπου συμμετείχε σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση με όλους του υπουργούς Αμυνας του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», η ενοικίαση του αεροσκάφους κόστισε 45.000 δολάρια, ενώ εάν ο υπουργός πήγαινε με πτήση της γραμμής θα πλήρωνε μόλις 300 δολάρια.

Από την πλευρά του ο υπουργός απάντησε, υποστηρίζοντας ότι η ενοικίαση του αεροσκάφους έγινε γιατί δεν προλάβαινε να κινηθεί με τα αεροσκάφη της γραμμής.

Οι υποχρεώσεις του στην Ουάσιγκτον, όπου εκπροσωπούσε την ελληνική κυβέρνηση, ολοκληρώθηκαν στις 4 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης και θα έπρεπε στις 7 της ίδιας ημέρας να παραβρεθεί στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση στο Κολοράντο. Αυτό ήταν αδύνατον να γίνει με τα τοπικά δρομολόγια και γι' αυτό επελέγη η λύση της ενοικίασης αεροσκάφους, λύση που προβλέπεται και γίνεται συχνά από όλους τους υπουργούς όταν το πρόγραμμα των επισκέψεων είναι στενό.

Οπως υπογραμμίζεται στην απάντηση του υπουργού, όλες οι διαδρομές από την Αθήνα στις ΗΠΑ αλλά και οι εσωτερικές πτήσης από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσιγκτον έγιναν με πτήσεις της γραμμής.»

Φυλλάδες ξεφτιλισμένες...