22 Αυγούστου 2009

Η διαφορά ενός ...περίεργου κι ενός Πρωθυπουργού

Η διαφορά είναι εμφανής. Στην μεγάλη σημερινή πυρκαγιά, ο Τζέφρεϊ σε ένα ακόμη δείγμα υπεύθυνης πολιτικής, πήγε τσάρκα στο Διόνυσο, για να δει από κοντά το θέαμα και να κάνει και ρεκλάμα. Όπως δηλαδή θα μπορούσε να κάνει ο καθένας από εμάς, να πάρουμε το αυτοκίνητό μας και να πάμε στον Διόνυσο να δούμε τι γίνεται, δηλαδή μια πράξη δίχως ουσία. Όπως θα έκανε δηλαδή κάθε περίεργος.


Ο Καραμανλής από την άλλη, προτίμησε να πάει στο συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής, για να ενημερωθεί για την κατάσταση, να ληφθούν αποφάσεις και να παρακολουθεί την εξέλιξη.

Όπως θα έκανε δηλαδή ο πρωθυπουργός μιας χώρας.
Η διαφορά είναι εμφανής.

Y.Γ.1: Η φωτογραφία είναι από σήμερα, από την Πεντέλη, την τράβηξα με το κινητό μου. Ο...περίεργος ήρθε στην Πλατεία τη Πεντέλης, ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο, ο Νομάρχης Αθηνών Γ. Σγουρός έβγαλε το μεροκάματό του ευχαριστώντας τον "κ. Πρόεδρο για την ηθική συμπαράσταση", μίλησε στα κανάλια κανά μισάωρο, κι έφυγε. Ίσως πήγε στα Fridays του Κεφαλαρίου...

Υ.Γ.2: Επειδή όπως διαπίστωσα τα ΠΑΣΟΚάκια χτυπάνε κυριακάτικη υπερωρία, που πληρώνεται και διπλά, απενεργοποίησα τα σχόλια. Αρκετά με την χαζομάρα τους.