29 Σεπτεμβρίου 2009

«Μπινελίκια στον «ΦΑΥΛΟ» Καραμανλή με επίσημο χορηγό τον Πάνο Καμμένο...»

Μερικοί είναι αμετανόητοι... ακόμα και τώρα που ζητάνε την ψήφο μας συνεχίζουν να προκαλούν.

Έτσι και ο Πάνος Καμμένος στον οποίο είμαι υποχρεωμένος να δώσω μεταγραφή από τους «ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ» στους «ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ».

Εδώ και 10 μέρες διαφημίζεται στο blog του Παπαγιάννη, στο fimotro, και παρά τις ενοχλήσεις που του έγιναν από αρκετούς επιμένει και δεν βγάζει τη διαφήμιση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ:
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ «ΦΑΥΛΟ»;







Δεν ξέρω αν τον Καμμένο τον εκνευρίζει επίσης ο Πρωθυπουργός όσο εκνευρίζει τον φίλο του τον Παπαγιάννη, ούτε αν τον θεωρεί τροχονόμο, θρασύτατο και αμετανόητο, ούτε αν του ήρθε εμετός από την συγκεκριμένη συνέντευξη του Πρωθυπουργού...


αλλά έχοντας γνώση ενός άλλου παραδείγματος (ο υποψήφιος Αττικής της ΝΔ, Παπουτσής, έβγαλε εντός λεπτών τη διαφήμισή του από το εν λόγω blog μόλις του έγιναν γνωστές οι "ενστάσεις" ψηφοφόρων της ΝΔ) δεν μπορώ παρά να καταλήξω στο λυπηρό συμπέρασμα:

ο Καμμένος "χρωστάει" στον Παπαγιάννη...

"ξεχρεώνει γραμμάτια" και είναι "όμηρος" του,

γι' αυτό και δεν τολμάει να του πει να βγάλει τη διαφήμιση

ακόμα και μετά από ενστάσεις προσωπικών του ψηφοφόρων ρισκάροντας να φάει μαύρο στις εκλογές...

Επειδή εγώ λοιπόν δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν έχω ανάγκη κανέναν και δεν είμαι όμηρος κανενός

θα τον
μαυρίσω μέχρι εκεί που δεν παίρνει...

γιατί μπορεί μεν να έκανε καλό έργο σαν υφυπουργός (ειδικά τον τελευταίο καιρό με την Frontex) και γι αυτό αρχικά και τον έβαλα στους «ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ»

ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΦΕΡΘΩ ΣΑΝ ΝΔιτης ΚΑΙ

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ «ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ»


ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ,

ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ "ΟΜΗΡΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ...

ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΑΒΟΥΡΟΓ...ΗΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ



Δείτε τι γράφουν και άλλοι για να μη νομίζετε ότι τα λέω μόνο εγώ:

naxios

Υβρίζουν τον Καραμανλή με χορηγούς Νεοδημοκράτες . MAYΡO !!!!

Δεν είναι κακό οι υποψήφιοι να προσπαθούν για τον σταυρό στις εκλογές και να προβάλουν τον εαυτό τους σε χώρους που θα τους δουν όσο περισσότερα μπορούν μάτια.
Άλλοι το κάνουν έξυπνα -όπως ο Κωστής Χατζηδάκης - και ευρηματικά και άλλοι το κάνουν βλακωδώς και χωρίς φαντασία.
¨οπως ο Καμμένος... όμως τι να πεις ;;;
Πάρα τις οχλήσεις και τα μηνύματα
πολλών φίλων, ο φίλος Πάνος Καμμένος συνεχίζει να πληρώνει διαφήμιση σε ένα από τα πλέον ΧΥΔΑΙΑ , ΥΒΡΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ blogs ίσως γιατί ελπίζει ότι αυτή του η Πανέξυπνα Ευρηματική καταχώρησή θα του φέρει πολλούς βαμμένους ΠΑΣΟΚ-τζηδες ψηφοφόρους!!!
Και για μην ξεχνάμε Πάνος Καμμένος είναι Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής στην κυβέρνηση του "ΦΑΥΛΟΥ που μετρά ακόμα 8 μέρες".....



Poleatics:
Να διορθώσει το λάθος ο κος. Καμμένος διότι πάει να "καεί"

Ουδείς είναι σε θέση να αμφιβάλει για την κομματική συνείδηση και το αγωνιστικό σθένος του κου. Καμμένου. Εξάλλου, είναι από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που δε διστάζουν να μπουν πρώτοι στη φωτιά της μάχης, ακόμη και όταν οι περιστάσεις είναι τόσο δύσκολες, όσο οι παρούσες και από τους υπουργούς, που τίμησαν με την εργατικότητά τους και τη συνέπειά τους στην άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, τόσο την παράταξη, όσο και τον κο. Καραμανλή.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι οφείλεται καθαρά σε αστοχία των ανθρώπων που χειρίζονται το media plan της προεκλογικής του εκστρατείας το γεγονός ότι μπήκε διαφημιστική καταχώρησή του στο fimotro δηλαδή στο blog που αποτελεί το χειρότερο οχετό ύβρεων και συκοφαντιών κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού.

Είναι κρίμα να "καίγεται" η υποψηφιότητα του κου. Καμμένου από τέτοια λάθη και ευελπιστούμε ότι ο ίδιος θα σπεύσει να προβεί σε μία πράξη διόρθωσης, δίνοντας παράλληλα ένα γερό μάθημα κατσάδας στους υπευθύνους. Πάντως, υπάρχει "έκρηξη" από μηνύματα διαμαρτυρίας δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών για αυτή την υπόθεση.


Όλοι οι υποψήφιοι προσπαθούν για τον σταυρό στις εκλογές που έρχονται προβάλοντας τον εαυτό τους σε χώρους που θα τους δούν όσο περισσότερα μπορούν μάτια.
Άλλοτε το κάνουν έξυπνα και ευρηματικά και άλλοτε βλακωδώς και χωρίς φαντασία.
Για τον Πάνο Καμμένο όμως τι να πεις ;;;

Πληρώνει διαφήμιση σε ένα από τα πλέον αντι Ν.Δ blogs ίσως γιατί ελπίζει ότι αυτή του η Πανέξυπνα Ευρηματική καταχώρησή θα του φέρει πολλούς βαμμένους ΠΑΣΟΚ-τζηδες ψηφοφόρους!!!

Υ.Γ : Πιθανόν να έχει δίκιο γιατί ΝεοΔημοκράτικές ψήφους δεν βλέπω να παίρνει.........
Υ.Γ 2: Το τι ακριβώς θέλει να δείξει ο admin του εν λόγω blog με την σημείωση κάτω από την καταχώρηση του κ.κ. Καμμένου μένει να αποδειχθεί....
Υ.Γ 3: Και μην ξεχνάμε ότι είναι εν ενεργεία Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής στην κυβέρνηση του "ΦΑΥΛΟΥ που μετρά ακόμα 8 μέρες".....

ΥΓ. Πολύ γέλασα χθες όταν τον είδα στον Τριανταφυλλόπουλο. Σε κάποιο σημείο λέει ο Τριανταφυλλόπουλος: «Η Νατάσα είναι η μόνη που δεν τον πλήγωσε από τη ΝΔ» και πετάγεται ο Καμμένος και λέει:

«ΌΧΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΕΣ»...

ΠΑΝΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ...

Μήπως θα ήταν καλύτερα να είχες πει:
«Υπάρχουν και άλλοι που δεν έχουν κάνει ΦΑΝΕΡΕΣ κουτσουκέλες»;