16 Οκτωβρίου 2009

Απελευθερώνει 1200 Αλλοδαπούς Κρατούμενους ο Χρυσοχοΐδης…προκειμένου να αποχωρήσουν οικειοθελώς από τη χώρα!!!»

Από altermedia.info:
1200 αλλοδαποί λαθρομετανάστες που είχαν συλληφθεί και κρατούνταν για παράνομη είσοδο στην χώρα μας, με σκοπό να απελαθούν, θα απελευθερωθούν άμεσα όπως δήλωσε ο υπουργός “προστασίας του πολίτη” Μιχάλης Χρυσοχοΐδης , με το πρόσχημα ότι θα τους δοθεί… “προθεσμία ενός μήνα για να επαναπατριστούν από μόνοι τους”!

Μετά την πάροδο του ενός μήνα και εφόσον δεν έχουν επαναπατριστεί από μόνοι τους, θα καταταγούν νομικά στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς λαθρομετανάστες που ζουν και εργάζονται παράνομα ανενόχλητοι στην χώρα μας, και που δεν διαθέτουν ούτε καν την υποτιθέμενη “νομιμότητα” της “άδειας παραμονής”, που χορήγησαν οι τελευταίες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας μέσα από τις αντισυνταγματικά νομοθετήματα “νομιμοποίησης” λαθρομεταναστών.

Επιπλέον όπως δήλωσε ο Χρυσοχοϊδης θα υπάρξουν και οικονομικά κίνητρα σε όποιον αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από την χώρα μας. Αντί να πληρώσουν οι ίδιοι πρόστιμο στο Ελληνικό κράτος, εφόσον εισέβαλλαν παράνομα στην χώρα μας, αντίθετα το Ελληνικό κράτος θα τους “ανταμείψει” για αυτή τους την πράξη με τα χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου, ως “κίνητρο για να αποχωρήσουν”!

Το τελευταίο μέτρο, θα αποτελέσει σαφώς επιπλέον κίνητρο για εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών , όχι φυσικά για το να αποχωρήσουν από την χώρα μας, αλλά για το να εισβάλλουν σε αυτήν από τα παράλια της Τουρκίας, με την στήριξη του Τουρκικού κράτους. Αφού λάβουν από το Ελληνικό κράτος το ποσό του “κινήτρου”, το οποίο κυμαίνεται στα 2000 ευρώ ανά λαθρομετανάστη, θα τους χορηγούνται και δωρεάν εισιτήρια για να “επαναπατρισθούν”, με τα οποία θα μπορούν να ξαναπεράσουν στην Τουρκία, και από εκεί εκ νέου στο Ελληνικό έδαφος! Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες παραμένουν άνεργοι , ενώ πάνω από τρία εκατομμύρια Έλληνες εργάζονται με μηνιαίο εισόδημα από 450 έως και 800 ευρώ!