01 Οκτωβρίου 2009

«Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα...»

Είναι δυνατόν η μητέρα Έλληνα (λέμε και καμιά μαλακ... να περνάει η ώρα...) Πρωθυπουργού να στέλνει επιστολή σε Αμερικανίδα γερουσιαστή, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΟΟΥΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ» ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΝΑ «ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ»;

ΝΑΙ στη μπανανία που ζούμε σήμερα... είναι!!

ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ...

Για την ώρα θαυμάστε τη μαμά:

Ελευθεροτυπία 26.06.2003:

«Η Μαργαρίτα ζητάει γυναίκες στην κυβέρνηση κατοχής!

Της ΜΑΙΡΗΣ ΠΙΝΗ

Ανοιχτή επιστολή έστειλε η Μαργαρίτα Παπανδρέου προς τη γερουσιαστή Χίλαρι Κλίντον. Την υπογράφει ως πρόεδρος του «Κέντρου Ερευνας και Δράσης για την Ειρήνη» και μάλιστα με το πατρικό της επώνυμο, Μαργαρίτα Οουεν.

Δεν κάνει αναφορά ότι στο Ιράκ υπάρχει κυβέρνηση κατοχής από τις αμερικανοβρετανικές δυνάμεις, δεδομένου ότι η Χίλαρι δεν είχε παρέμβει στο σύζυγό της τότε πρόεδρο για την άρση του εμπάργκο στο Ιράκ, αλλά αντίθετα είχε ταυτιστεί μαζί του, καθώς και με τις πολιτικές των ΗΠΑ σήμερα. Ετσι η Μαργαρίτα προσπερνά το θέμα της κατοχής.

Της θυμίζει, προσπαθώντας να την ευαισθητοποιήσει, ότι την έχει ακούσει στη Διεθνή Διάσκεψη Γυναικών, το 1995 στο Πεκίνο, να μιλά για τα ανθρώπινα δικαιώματα και κυρίως των γυναικών και την καλεί να ασκήσει την επιρροή της στην αμερικανική Σύγκλητο, ώστε να εξασφαλιστεί η εκπροσώπηση των γυναικών στην αναδημιουργία του Ιρακ!

Αναφέρει επίσης πως ο Αμερικανός υπεύθυνος για την ανασυγκρότηση του Ιράκ, Πολ Μπρέμερ, απέρριψε την πρόταση των Βρετανών να αξιοποιηθούν για την ανασυγκρότηση του Ιράκ εξόριστες Ιρακινές που ζουν στη Βρετανία.

Και καταλήγει καλώντας τη Χίλαρι να πάρει θέση, επειδή «πρέπει να διδαχθούμε από τις περιπτώσεις του Αφγανιστάν, των Βαλκανίων, της Ρουάντα και της Αγκόλα, όπου οι γυναίκες μετά τις συγκρούσεις έχουν εγκαταλειφθεί, εκατομμύρια χήρες και ανύπαντρες εκτίθενται στην τρομερή βία ανάμεσα σε ακραία φτώχεια και σε μια στρατιωτικοποιημένη και ασταθή κοινωνία»...»