22 Οκτωβρίου 2009

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ

Επειδή κάποιοι προκαλούν εδώ μέσα σχετικά με την κομματικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων οφείλω να τους υπενθυμίσω τα παρακάτω.

Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτελεί ο ορισμός Α/ΓΕΕΘΑ μέλους της κεντρικής επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος χωρίς να χάσει την ιδιότητα του αυτή. Φυσικά μιλάω για δημοκρατικές χώρες γιατί στα κομμουνιστικά και στα φασιστικά κράτη αυτό επιβάλλεται.
Τα αποτελέσματα τα είδαμε στα Ίμια με τον Λυμπέρη.

Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτελεί το να είναι από τον Αρχηγό ΓΕΣ μέχρι και τον 7ο Αντιστράτηγο όλοι της ίδιας τάξεως,δη λ. συμμαθητές,και μάλιστα να είναι μεταξύ τους κουμπάροι,γαμπροί,κτλ Μιλάω για την εποχή που αρχηγός ΓΕΣ ήταν ο Χαρβάλας που έκανε τον Στρατό χάρβαλο.

Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτελεί το να υπάρχουν 100 περίπου Αξιωματικοί που γύριζαν όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες,μηδέ των ΗΠΑ εξαιρουμένων και να προάγονται,χωρίς να υπηρετούν σε επιχειρησιακές Μονάδες. Κατά σύμπτωση όλοι μα όλοι, ήταν επίλεκτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα σας, όλα τεκμηριωμένα.

Μερικά ευτράπελα. Διοικητής έβαψε όλα τα αυγά πράσινα και όλα τα δέντρα με το ίδιο χρώμα επειδή θα επισκέπτονταν το στρατόπεδο ο Τσοχατζόπουλος, το Πάσχα.

Άλλος Διοικητής μετά τα κάλαντα στον Παπαντωνίου, έβαλε τους στρατιώτες να τραγουδούν Καλημέρα Ήλιε καλημέρα.

Θα πούμε βέβαια και για τον υπερτυχερό Αντρέα που όπου πήγαινε, του τύχαινε το νόμισμα της βασιλόπιτας και βέβαια δεν του έσπαγε ποτέ το πασχαλινό αυγό, γιατί ήταν ξύλινο.
Εφόσον θέλετε, θα τα ακούσετε. Υπάρχουν πολλά ακόμη να πούμε.

Θα επανέλθω.