13 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ

Ξεφεύγοντας λίγο από τον μικρόκοσμο που ζούμε με τον γίγαντα ΓΑΠ και τα θηρία τους υπουργούς του,τα προβλήματα της ΝΔ,τους νταβατζήδες και τα λαμόγια,θέλω να προβληματιστούμε με την συμφωνία Τουρκίας Αρμενίας.

Δεν ξέρω αν έχετε συνειδητοποιήσει τι έγινε. Ένας ακόμη αμερικανοθρεμένος πρωθυπουργός πούλησε την σφαγή 1500000 Αρμενίων,με κάποια ανταλλάγματα,δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν ποια, χωρίς έστω να μπει μέσα στην διαπραγμάτευση,η αναγνώριση από την πλευρά των Τούρκων της γενοκτονίας.

Πολλές οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ε και;

Η Χίλαρι Κλίντον έκανε σαν λυσσασμένο σκυλί. Υπογράφετε την συμφωνία η δεν βγαίνετε ζωντανοί απ' εδώ τους είπε περίπου.

Φαντάζεστε τώρα όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα που θα κλείσουν τον Γιωργάκη σε ένα δωμάτιο με τον Σκοπιανό ΥΠ ΕΞ? Η με τον Τούρκο ομόλογό του?

Μήπως ο Καραμανλής δεν ήθελε να φτάσει ποτέ αυτή η ώρα?Γιατί μπορεί να τον έχουμε κατηγορήσει για πολλά αλλά το ότι γύρισε την πλάτη στον Μπους προσερχόμενος στην διάσκεψη του ΝΑ ΤΟ στην Ρουμανία, εμένα για πρώτη φορά με έκανε υπερήφανο στα εθνικά θέματα.

Αλλά όπως καταλαβαίνετε το παιγνίδι έχει γίνει πολύ σκληρό. Δεν ξέρω αν ο Κ.Κ πόνταρε σε κουτσό άλογο (την Ρωσία), ή αν έγινε κουτσό άλογο στην πορεία (η οικονομική κρίση έπληξε πρώτιστα την Ρωσία), αλλά δεν τον στήριξαν όσο έπρεπε.

Αφού λοιπόν οι ΗΠΑ τακτοποιούν ένα ένα τα ζητήματά τους και τις εκκρεμότητες (ο Μπερλουσκόνι θα πέσει από τα σκάνδαλα, το ίδιο και ο Σαρκοζί) ενώ τον Μπράουν στην Αγγλία δεν τον πειράζουμε και ας υπολείπεται 20 % στις δημοσκοπήσεις, αντίθετα ψάχνουμε τρόπο να πλήξουμε με σκάνδαλα τους συντηρητικούς, θα ασχοληθούν απερίσπαστα με την επίθεση στο ΙΡΑΝ που είναι και ο βασικός στόχος.

Αρα φίλοι μου μη περιμένετε να πέσει ο ΓΑΠ και πολύ γρήγορα. Θα δώσουμε κάποια ΕΥΡΩ παραπάνω, θα πιέσουμε τις τράπεζες και τους διεθνής οργανισμούς να μας κάνουν λίγο σκόντο, θα μπουκώσουμε και τους νταβατζήδες να γράφουν διθυράμβους και ας τους λίγους μαλάκες να φωνάζουν.

Εξ άλλου ποιοι θα φωνάξουν? Ο ΛΑΟΣ είναι στο κόσμο του. Το ΚΚΕ αν δεν πάρει γραμμή δεν κουνιέται. Το ΠΑΣΟΚ θα θριαμβολογεί για τον παμμέγιστο Γιωργάκη και οι λίγες εθνικές φωνές θα πνιγούν.

Η ΝΔ θα έχει την εσωστρέφεια της, εξάλλου δεν φημίζεται η συντηρητική παράταξη για το σθένος της. Η δυναμική της τελείωσε με το πέρας του εμφυλίου. Και δεν διεκδίκησε το μερίδιο της ούτε με το τέλος του κομμουνισμού τη δεκαετία του 1990.

Θα μείνουμε εδώ και θα τα λέμε μέχρι να βρεθεί εκείνος ο ΑΡΧΗΓΟΣ που θα μας δώσει όραμα.