19 Νοεμβρίου 2009

Τ΄ακούσαμε κι αυτό: Ο Πάγκαλος μας λέει και διαπλεκόμενους!!!

Από vaspersview:

Σύμφωνα με την ΠΑΣΟΚική φυλλάδα "η ΝΙΚΗ", όλοι εμείς οι bloggers που αποκαλύψαμε την σπατάλη των σχεδόν 5 εκατομμυρίων ευρώ για το "γραφείο" του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κυρίου Πάγκαλου, είμαστε "διαπλεκόμενοι"!!! Όχι μόνο αυτό, αλλά ο κύριος Πάγκαλος θα μας μηνύσει κιόλας!!!

Ρε δεν πάτε να δείτε αν ερχόμαστε; Βάλατε το μπουλντόγκ σας να γαβγίζει και θα φοβηθούμε;

Κύριε Πάγκαλε, περιμένουμε ακόμα τις μηνύσεις για τους "σκληρούς δίσκους" και τις εξεταστικές για το Βατοπέδι και την Siemens. Αν τολμάτε μηνύστε μας και γιατί δεν σας αρέσει που λέμε τι σπατάλες κάνετε για το γραφείο σας. 15 συνεργάτες; Για ποιο λόγο; Τι ακριβώς κάνετε; Βγαίνετε και βρίζετε τους συμβασιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους ταξιτζήδες... και χρειάζεστε 15 συνεργάτες για να το κάνετε αυτό;

Ενημέρωση: Ο κύριος Πάγκαλος λέει ότι τον συκοφαντούν γιατί θεωρούν ότι οι αμοιβές των συνεργατών είναι μεγάλες, ενώ το κόστος είναι και για το κτήριο... ένα νεοκλασσικό που πρέπει να "αναβαθμιστεί" και να μισθωθεί. Δηλαδή το Μαξίμου δεν τους κάνει; Πρέπει ο καθένας να έχει δικό του.... κτήριο; Δεν τους κάνει η βουλή που είναι δίπλα; Πρέπει να μισθώσουν νέο κτήριο για τους... 15 συνεργάτες του κυρίου μπουλντόγκ... εεεε αντιπροέδρου της κυβέρνησης; Ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο δηλαδή!!!