Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Πρωτοφανής πολιτική αυτοκτονία!!! Η Μπακογιάννη παραδέχθηκε με την ψήφο της ότι μέχρι τώρα έλεγε ψέμματα στον ελληνικό λαό!!!Ψηφίζοντας επί της αρχής του το Ν/Σ του ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας από ΕΕ-ΔΝΤ, η κ. Μπακογιάννη παραδέχθηκε ότι τόσο καιρό έλεγε ψέμματα στον Ελληνικό λαό!!!

Ψήφισε ΝΑΙ στο ότι «ο Ελληνικός λαός και το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσαν να διανοηθούν το μέγεθος του χρέους και του ελλείμματος που διαμόρφωσε και έκρυβε κατά την αποχώρησή της η προηγούμενη Κυβέρνηση» στην οποία ήταν πρώτη τη τάξη Υπουργός!!!

Αδιανόητο!!! Ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει αρχηγός της ΝΔ και συμμετείχε σε όλες τις αποφάσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης... πιστεύει ότι η ΝΔ είναι υπεύθυνη για το σημερινό χάλι!!!

Κρίμα...

Διαβάστε τι λένε οι ΠΑΣΟΚοι στο προοίμιο του Ν/Σ που ψήφισε η Μπακογιάννη
Ο άνθρωπος που ήθελε να γίνει αρχηγός της παράταξης και ήταν το υπ' αριθμό 2 στέλεχος της Κυβέρνησης της ΝΔ δέχεται όλη την επιχειρηματολογία ΠΑΣΟΚ!!!
«Δέχεται ότι η Κυβέρνηση Καραμανλή οδήγησε σε απώλεια εμπιστοσύνης της χώρας, σε αύξηση του κόστους δανεισμού και σε μείωση της ανάπτυξης και της απασχόλησης!!!»

Διαβάστε τι έγραψαν οι ΠΑΣΟΚοι στο μνημόνιο συνεργασίας με ΕΕ-ΔΝΤ και ψήφισε η Μπακογιάννη:
Θα μείνει στην ιστορία... και πολύ δύσκολα μπορεί να υπάρξει επάνοδος στην πολιτική μετά απ' αυτή την αυτοχειρία!!!

Ο μόνος δρόμος πια είναι να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και να απολαύσει τον χρόνο της εκτός πολιτικής...


1 σχόλιο:

 1. Είναι μεγάλη ντροπή η Ντόρα να οικτίρει την υστεροφημία ενός κόμματος και ενός πρωθυπουργού που πάλαιψαν ενάντια στο πασοκικό κατεστημένο τόσα χρόνια.
  Είναι ξεφτίλα να θυσιάζεις τους κόπους και την προσπάθεια τόσων ανθρώπων μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες.
  Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι μωρή που πίστευε ότι θα μπορούσε ποτέ ο Σαμαράς να ακολουθήσει το Γιωργάκη στη σπίλωση του Κώστα Καραμανλή.
  Τελικά η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν πολύ χαμηλού επιπέδου.
  Ευτυχώς που μας φώτισε ο Θεός και δεν την κάναμε αρχηγό.
  Ετυχώς που την τύφλωσε η μωροφιλοδοξία και αυτοκαταστράφηκε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή