02 Μαρτίου 2010

ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Το γνωστό σύνθημα παραπέμπει σε άλλες εποχές όμως σήμερα αποκτά μια άλλη διάσταση. Οι ώρες που διέρχεται η Πατρίδα είναι κρίσιμες.

Ο λαός μας καλείται να περάσει μια παρατεταμένη Σαρακοστή στερήσεων και δυσκολιών. Η διαχρονική ανικανότητα των κυβερνώντων που σε συνεργασία με τους πανταχού παρόντες νταβατζήδες και λοιπούς μιζαδόρους ρήμαξαν την οικονομία και καταλήστεψαν τον εθνικό πλούτο. Αλόγιστες παροχές και ρουσφέτια με δανεικά αλλά όχι αγύριστα, χωρίς χάραξη μακρόπνοης στρατηγικής. Ούτε τα τρόφιμα που καταναλώνουμε δεν παράγουμε.

Η εθνική μας κυριαρχία έχει εκχωρηθεί σε σημαντικό βαθμό, υπό την έννοια ότι οι αποφάσεις των ελληνικών κυβερνήσεων σε μια σειρά θεμάτων πρέπει να λαμβάνουν την έγκριση των Βρυξελλών.

Τα λεγόμενα εθνικά θέματα (Κύπρος, Σκόπια, Αιγαίο) έχουν βαλτώσει σε ατέρμονες διαπραγματεύσεις με ανύπαρκτες έως θλιβερές προοπτικές.

Το καθεστώς εγκληματικότητας στο οποίο ζούμε (βλέπε Καμπούλ και Σικάγο), η πώληση ναρκωτικών στα περίπτερα (υπερβολή; Τώρα ίσως αλλά όχι για πολύ ακόμα) και η συστηματική απαξίωση της Αστυνομίας (και δη από αρμόδια χείλη) δημιουργούν ένα πρωτοφανές κλίμα ανασφάλειας.

Η επιχειρούμενη φυλετική «μόλυνση» του λαού μας με την αθρόα ελληνοποίηση των αφρο-ασιατών λαθρομεταναστών θέτει πέραν των άλλων σοβαρότατο θέμα δημογραφικής ισορροπίας στο όχι πολύ μακρινό μέλλον.

Η οργανωμένη και χειραγωγούμενη «αποδόμηση» παραδοσιακών αξιών που έδιναν ταυτότητα και νόημα στον ελληνισμό όπως Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Εντιμότητα, Εργατικότητα, Φιλότιμο και η συντονισμένη προσπάθεια αντικατάστασή τους από τους πομφόλυγες της «πολυπολιτισμικότητας» και του «συνωστισμού» ή «των δυνάμεων της αγοράς» οδηγεί την κοινωνία σε κρίση.

Ο εκφυλισμός της παιδείας από μόρφωση και καλλιέργεια σε εργασιακού προσανατολισμού δεξιότητες, η αφυδάτωσή της από οτιδήποτε εθνικό και παραδοσιακό προς χάρη της «δημοκρατίας» και της «πολυπολιτισμικότητας», η απουσία σοβαρής διανόησης (με ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις-νησίδες σε μια θάλασσα αριστερών και πούστηδων), η «μούγκα» της Εκκλησίας μετά το πέρασμα του Κεραυνού και οι ατέλειωτες κενολογίες των πολιτικών διαμορφώνουν ένα τοπίο έρημης χώρας.

Διά ταύτα:

ΨΩΜΙ: Άμεσα μέτρα για την παραγωγική ανάκαμψη της οικονομίας.

ΠΑΙΔΕΙΑ: Ελληνική

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Από την καταδυνάστευση του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος.

Το σύστημα (νεοφιλελεύθερο-σοσιαλιστικό-αριστερό) δεν θεραπεύεται διότι είναι εξ ορισμού σάπιο.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΗΛΘΕ