01 Φεβρουαρίου 2010

Από ποιον κινδυνεύει η ελευθερία του Διαδικτύου;Από το Φασισμό των..δημοκρατών που το καπηλεύονται!

Mε αφορμή τα γνωστά γεγονότα εκβιασμού και απειλών,δημοσιεύουμε ΑΥΤΟΥΣΙΟ ένα κείμενο που αναρτήθηκε στο μπλογκ του "υπερασπιστή της μπλογκόσφαιρας":

"Red Alert *** Προς κάθε Νοήμονα Δημοκράτη που διαβάζει
**** Προς κάθε Χρήστη του Διαδυκτίου
**** Προς κάθε καλοπροαίρετο Δημοκράτη Ψηφοφόρο ΛΑΟΣ
**** Προς Κάθε Έλληνα και Ελληνίδα του Πατριωτικού Κινήματος
——>¨Αθελα σας στηρίζετε ένα άκρως επικίνδυνο άτομο για τη
Δημοκρατία και τον Ελληνισμό
Αγαπητοί φίλοι,
και ιδαίτερα Χρήστες του Διαδυκτίου. Πόσοι από εσάς, έχετε κατά καιρούς γράψει και κάτι το υπερβολικό σε κάποιο από τα εκατοντάδες sites ή blogs για κάποιον πολιτικό ή δημόσιο πρόσωπο;

Πόσοι από εσάς ψηφοφόροι όντως του Μπουμπούκου ακόμη και εδώ μέσα στο δικό του blog δεν έχετε γράψει κάποια υπερβολή ή ακόμη και αναπόδεικτο ψεύδος, για τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου, η για τον Κώστα τον Καραμανλή, και ειδικά πέρυσι και τι δεν του σούρνατε του ανθρώπου;

Το διαδύκτιο όπως και τα κανάλια, είναι ένα μέσο. Εφόσον η λαϊκή συμμετοχή σε αυτό είναι ευρεία, και νομίζω πως όλοι θέλουμε να γίνει ακόμη πιο ευρεία, ούτως ώστε κάποτε εί δυνατόν και κάθε πολίτης να δύναται νά έχει και έναν λογαριασμό, και να επικοινωνεί, να ψηφίζει ακόμη και σε ερωτήματα που αφορούν πρακτικά θέματα του Δήμου του, του Νομού του, της Περιφέρειας του και φυσικά της Κεντρικής του Διοίκησης. Αυτό είναι και το ιδανικό.

Επίσης, αγαπητοί χρήστες του διαδικτύου, μέρος της επιτυχίας αυτού, οφείλεται και στην ανωνυμία που αυτό παρέχει. Ετσι, παρέχεται και η αληθινή Ελευθερία του λόγου.¨Ετσι και στον χώρο αυτό, του παρόντος FORUM το 99% των συμμετεχόντων είσθε ανώνυμοι. Δεν αποτελείτε εξαίρεση.

Διανοήθηκε ωστόσο ποτέ, κάποιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ για παράδειγμα, ή κάποιος εγκάθετος του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ, ή άλλου κόμματος, να σας απειλήσει ότι επειδή διαφωνεί μαζί σας ιδεολογικά ή επειδή έστω προβήκατε κάποτε σε κάποια αναλήθεια ότι:

Δημόσια και από ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ του σε Πανελλήνια εμβέλεια, και από την προσωπική του Ιστοσελίδα, για να σας εκδικηθεί ή να σας τρομοκρατήσει

1) Θα αποκαλύψει το ‘Ονομα και το Επώνυμο σας στον Αέρα!
2) Θα δημοσιεύσει το κινητό σας τηλέφωνο στον Αέρα!
3) Θα δημοσιεύσει την Ταυτότητα σας στον Αέρα!
4) Θα δημοσιεύσει τον Αριθμό της Ταυτότητας σας, άρα θα φανεί και το Πρόσωπο σας !!!
5) Και χωρίς το μίσος του να έχει τελειωμό, θα δημοσιεύσει ακόμη και την Διεύθυνση της Κατοικίας σας!!!!!! Γιατί άραγε αυτό; Ποιό είναι το επόμενο βήμα; Για να στείλει το κομματικό του Στρατό, ή τους 5-6 προσωπικούς του Τραμπούκους πριν από εσάς στο σπίτι σας; Και να σας κάνουν TI όλοι αυτοί; Μήπως ακόμη και να σας δολοφονήσουν;

Και αν νομίζετε ότι όλα αυτά είναι φαντασία, και όχι πραγματικότητα, γιατί η μορφή του Forum είναι επίτηδες τέτοια που δεν μπορείτε εύκολα να διαβάσετε παλιότερα μηνύματα με κάποια ημερολογιακή σειρά, σας καλώ να πάτε πίσω και να διαβάσετε όλα αυτά ακριβώς που περιέγραψα στο χθεσινό μήνυμα με τις απειλές του Μικρού αυτού Δικτατορίσκου που άθελα σας οι περισσότεροι και εν αγνοία σας στηρίζετε, όσοι βέβαια τον ψηφίσατε. Και συγκεκριμένα, για να μην το ξαναστέλνω εδώ, και γίνει το παρόν πολύ μεγάλο, δημοσιεύθηκε στις 30/1/2010 και ώρα 16:18 (ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ).

Σήμερα ο Μπουμπούκος αποκαλύπτει εκβιάζει και απειλεί με εξαφάνιση έναν ιδεολογικό του αντίπαλο αύριο θα μπορούσατε να στοχοποιηθείτε κι ΕΣΕΙΣ! ¨Οταν κάποιος διολισθαίνει στο Φασισμό δεν σταματάει ποτέ στον πρώτον. Δεν θα πρέπει δηλαδή διόλου να μας απασχολεί η ιδεολογική ταυτότητα του τωρινού θύματος, με την οποία τυγχάνει και να διαφωνώ άλλωστε, αλλά η ίδια η καταίσχυντη αυτή φασιστική ενέργεια πρέπει να καταγγελθεί και να μην επαναληφθεί ποτέ και για κανέναν άλλον συμπολίτη μας.

Το θέμα που θίγω είναι πέραν και πάνω από κόμματα και πρόσωπα, είναι θέμα Δημοκρατίας, και καλώ τους πάντες, πλυν φυσικά των γνωστών 3-5 Τραμπούκων ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ του Μπουμπούκου που θα προστρέξουν αμέσως να λερώσουν το χώρο από κάτω με ύβρεις, απειλές και λοιπές ασχημονίες που διαπράττουν συστηματικά, κατ’ εντολή του και σε πλήρη συνεννόηση με τον Μπουμπούκο αφεντικό τους, ούτως ώστε να μην μου επιτρέψουν να ξεκινήσω ποτέ κάποιο διάλογο με νοήμονα άτομα (πάγια τακτική του Μπουμπούκου αυτή θα τι δείτε να ξεδιπλώνετε σε όλο το 2010)

Φίλοι του FORUM,
θα αφήσετε αυτόν τον Φασισμό να εξελιχθεί; Εγώ με προσωπικό κόστος και ρίσκο να είμαι ο επόμενος που παράνομα θα απειλεί με δημοσίευση των προσωπικών μου δεδομένων στον αέρα βγαίνω μπροστά και παίρνω θέση. Υπερασπίζομαι τη Δημοκρατία, την Ελευθερία του Λόγου και την Προστασία των Δικαιωμάτων του Ατόμου, μέσα στα οποία ασφαλώς είναι και το Privacy (Προστασία Προσωπικών Δεδομένων).
Εσείς θα πάρετε θέση;

Απολλώνιος ο Τυανεύς"

Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι σε όσα γράφει ο φίλος.Απλά συμπληρώνουμε,προς ενημέρωση κάποιων,ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία συλλογής στοιχείων (ΙΡ,άρθρων,σχολίων,βίντεο) τα οποία εδώ και μήνες μας κατηγορούν ως "έμμισθους του Σαμαρά".Αφού λοιπόν ορισμένοι πανηγυρίζουν για τη διάψευση που έδωσε το Γραφείο του Προέδρου της ΝΔ,δε νομίζουμε να έχουν πρόβλημα να απολογηθούν και στα Δικαστήρια για τις συνεχείς συκοφαντίες τους εις βάρος μας.

ΠΗΓΗ:Hellas-Orthodoxy