15 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ

Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΏΝ Με ότι καταπιάνεται το καταστρέφει. Αφού με τις παπαριές που έλεγε τις πρώτες ημέρες ο ο Γιωργάκης και ο Παπακωνσταντίνου φύγανε αρκετά ΔΙΣ στο εξωτερικό (τώρα τους λέμε να τα φέρουν πίσω με 5% φόρο λες και είναι ηλίθιοι), αφού στοχοποίησε κλάδους της ελληνικής κοινωνίας όπως οι τελωνειακοί και οι εφοριακοί, τώρα έχουν βάλλει τους νταβατζήδες να ουρλιάζουν μέρα νύχτα ότι θα κόψουν τον 14ο μισθό λες και είναι κάτι τόσο απλό.

Βέβαια επειδή ακριβώς δεν είναι κάτι τόσο απλό, λένε και ξαναλέμε αυτές τις βλακείες για να έρθει βέβαια ο καλός θείος Γιώργος μετά και να πει πως ο ίδιος δεν πρόκειται να πειράξει τα κεκτημένα του λαού.

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΚΈΜΠΕΛΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ.

Ταυτόχρονα θα μας χώσει κανένα άλλο φόρο ή θα αυξήσει το Φ.Π.Α.

Κάτι ακόμα. Στα ψιλά των εφημερίδων πέρασε ότι τα δομημένα ομόλογα(τα καταραμένα επί Ν.Δ.) απέφεραν κέρδος στα ταμεία κάπου 500 εκατομμύρια ευρώ!

Είδατε πουθενά να αναφέρεται από τους νταβατζήδες? Καλά η Ν.Δ.κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Στο τέλος τέλος που έλεγε και ο Μητσοτάκης αυτή η παράταξη κατατρέχεται από το σύνδρομο της αυτοκαταστροφής

Έφυγε ο Σημίτης και όμως ακόμα και τώρα υποστηρίζουν με φανατισμό τις λαμογιές που κάνανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες,το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου κ.λ.π.

Ενώ η Ν.Δ. έχει κόμπλεξ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.

Ας ξεκινήσει λοιπόν ο Σαμαράς από σήμερα τον αγώνα της ενημέρωσης και ας αφήσει τα κούλουμα και την σαρακοστή, γιατί είπαμε ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ είναι εδώ.