01 Μαρτίου 2010

"24 ώρες χωρίς μετανάστες"; Μπράβο ρε!!! Άντε και άλλους 24 αιώνες...

Ζούσαμε 24 αιώνες και βάλε χωρίς εσάς.

Δημιουργήσαμε πολιτισμό και ιστορία πανανθρώπινης εμβέλειας.

Αντισταθήκαμε και κρατήσαμε την ελληνική φλόγα απέναντι σε πλήθος κατακτητών.

Η γλώσσα μας, η θρησκεία μας και οι παραδόσεις μας και το DNA μας δεν προσδιορίστηκαν ούτε από συνθήκες, ούτε από νομικές κατασκευές αλλά από την ιστορία και διατηρήθηκαν χάρη σε «ηρώων και μαρτύρων αίμα».

Όσο και αν θέλετε δεν θα μπορέσετε ποτέ να γίνετε Έλληνες ούτε στο σώμα, ούτε στην ψυχή.

Στο βαθμό που η οικονομία το επιτρέπει μπορούμε να δώσουμε εργασία σε νόμιμους μετανάστες. Όχι σε όλους και κυρίως όχι σε αυτούς που μπήκαν στη χώρα παράνομα.

Όσοι περισσεύουν να φύγουν. Ζητιάνοι, εγκληματίες, πλανόδιοι μικροπωλητές CD και καθαριστές μπαρ-μπρίζ δεν έχουν θέση στην Ελλάδα.

Και ακόμα –γιατί όχι:- μπορούμε να δώσουμε και ορισμένα πολιτικά δικαιώματα.

Μέχρι εκεί.

Η αθρόα ελληνοποίηση του κάθε λαθρομετανάστη που θα συγκεντρώσει ορισμένες επουσιώδεις προϋποθέσεις είναι ένα εθνικό έγκλημα.

Η ιθαγένεια δεν είναι μόνο ζήτημα νομικών κανόνων και κακώς περιορίζεται σε αυτούς η τρέχουσα συζήτηση. Είναι πάνω απ’ όλα θέμα ιστορικής συνέχειας του ελληνισμού.

Η ιθαγένεια δεν ανήκει σε κανέναν για να την εκχωρεί. Ανήκει συλλογικά στο ελληνικό έθνος και είναι τίτλος τιμής για εμάς.

Δεν σας φοβόμαστε, όπως βλακωδώς διαδίδουν τα παπαγαλάκια του συστήματος.

Μας αφήνετε αδιάφορους γιατί είστε ασήμαντοι.

Αν κάποιοι της Νέας Τάξης σας χρησιμοποιούν για να καταλύσουν την Ελλάδα, εμείς, όσοι πατριώτες έχουμε απομείνει θα αγωνιστούμε όσο μπορούμε για να αποτρέψουμε μια τέτοια εξέλιξη.

Μπορούμε να ζήσουμε και άλλους 24 αιώνες χωρίς εσάς
και όχι μόνο 24 ώρες...


ΥΓ. Το παραπάνω αφορούν τη σημερινή ημέρα "δράσης" της αριστερής ψευδοκουλτούρας και του Αλβανού πράκτορα: "24 Ώρες χωρίς εμάς" δηλ. χωρίς τους μετανάστες. Τι δεν το καταλάβατε ότι σήμερα απεργούσαν οι μετανάστες; Ε τώρα που το μάθατε... ξέρετε γιατί παρέλυσε η Χώρα...