10 Μαρτίου 2010

Ο "Βοσκός" του Ηρακλείου ψάχνει πρόβατα στην Αιτωλοακαρνανία...

Αφορμή αυτής της παρέμβασης αποτέλεσε ένα δημοσίευμα στο blog "το Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας" όπου με λύπη μας ανακαλύψαμε πως τα σχόλια που με επιχειρήματα δεν ευνοούσαν συγκεκριμένο υποψήφιο λογοκρίνονταν με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μονόπλευρα εντυπώσεις. Ο εν λόγο υποψήφιος μάλιστα παρουσιάζετε, εν ολίγοις ως σαν "μεσσίας", συστηματικά από διάφορους παρατρεχάμενους που δημιουργούν τη σχετική "κερκίδα" σχολιαστών του.

Εμείς που σαν απλοί ΔΑΠίτες έχουμε ζήσει την πραγματικότητα, θέλουμε απλά να αναφέρουμε τα όσα όλοι αυτοί οι χειροκροτητές και ο ίδιος ο Μαυρομάτης κρύβουν συστηματικά.

Κρύβουν συστηματικά πως ο Θανασάκις άφησε πίσω του μια ΔΑΠ ΤΕΙ Ηρακλείου που παραπαίει και πάει απ' το κακό στο χειρότερο, μια ΔΑΠ ανύπαρκτη...

Κρύβουν συστηματικά πως εκμεταλλεύτηκε το φιλότιμο των ΔΑΠιτών στο Ηράκλειο για να καταφέρει να πάρει τις δύο πρωτιές, ώστε στη συνέχεια να τις καρπωθεί προσωπικά.

Κρύβουν συστηματικά πως καρατόμησε και προσπάθησε να απαξιώσει με διάφορες μεθόδους άξια στελέχη, και φρόντισε οι παρατρεχάμενοι του όταν αναφέρονται στην ιστορική πορεία της ΔΑΠ ΤΕΙ Ηρακλείου να ξεκινούν από την εκλογή του Θανασάκι και μετά ως γραμματέα, μη και του κλέψει κανείς τη δόξα.

Κρύβουν συστηματικά πως μόλις είδε το καράβι της ΔΑΠ ΤΕΙ Ηρακλείου να βουλιάζει, μιας κι έμεινε να παραγοντίζεται με την παρεούλα του, την έκανε για φανταράκι... είπαμε, πάνω απ' όλα, καλός καπετάνιος! :)

Κρύβουν συστηματικά πως για να βολέψει το τομάρι του έχει περάσει απ' όλες σχεδόν τις εσωκομματικές ομάδες, κι έχει υπάρξει οικότροφος διαφόρων πολιτικών γραφείων, στα οποία "πουλά" εκδούλευση, ψήφους και συνέδρους.

Κρύβουν συστηματικά πως μπροστά σε σχεδόν 1000 άτομα σε συνέλευση της ΣΤΕΦ έχει δηλώσει πως ντρέπεται για τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ...

Κρύβουν συστηματικά πως στην αγωνία του να "φάει" τους εσωκομματικούς του αντιπάλους έχει θυσιάσει τις δύο μεγαλύτερες σχολές στο ΤΕΙ, χαρίζοντας ουσιαστικά αυτές τις σχολές στην ΠΑΣΠ.

Κρύβουν συστηματικά πως στις πρόσφατες εκλογές, ως άβουλο ων, περίμενε να πέσει γραμμή από συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία). Γιατί "η πολιτική είναι για τους έξυπνους και τους ικανούς" όπως έγραφε... :)

http://img522.yfrog.com/img522/9272/thanasakis.png

Κρύβουν συστηματικά πως σαν πρόβατα αυτός και η παρέα του όταν "πήραν γραμμή" έβριζαν τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Και για να κρύψουν την ένδυα τους, όλα αυτά τα καλόπαιδα με πρώτο και καλύτερο τον Θανασάκι, διέγραψαν όλα όσα έγραφαν στα profile τους στο facebook την επομένη των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ. Αυτοί κι αν είδαν τον Bob τον σφουγκαράκι και δεν τον φοβήθηκαν...

Εμείς όμως γιατί τους έχουμε ζήσει και τους έχουμε μάθει τόσα χρόνια, φροντίσαμε να πάρουμε τα ανάλογα screenshots. Το ξεμπρόστιασμα ξεκινά. Ελπίζουμε να μην προσπαθήσουν να μας αμφισβητήσουν ή να μας απαξιώσουν γιατί η επόμενη παρέμβαση μας θα είναι πιο γαργαλιστική και με περισσότερα screenshots.

Με εκτίμηση,
Κίνηση ΔΑΠιτών ΤΕΙ Ηρακλείου
"Η Γκλίτσα"
(γιατί εκτός από στοιχεία, έχουμε και χιούμορ)