09 Μαρτίου 2010

Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ επικοινωνιακή τακτική της ΝΔ και τα λάθη του Αντώνη Σαμαρά

Παρακολουθήσαμε χθες στην εκπομπή "Ανατροπή" μία ακόμα δημοσκόπηση που φέρνει τη ΝΔ στο 20%,παρότι το Πασοκ έχει αρχίσει και χάνει έδαφος για τα καλά:Παρότι δεν εμπιστευόμαστε τα γκάλοπ,μιας και γίνονται για λόγους πολιτικής χειραγώγησης του λαού,οφείλουμε να επισημάνουμε ορισμένα πράγματα σχετικά με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Δεν ξέρουμε αν το ποσοστό της αυτή τη στιγμή είναι τόσο μικρό:Πιθανόν να είναι πολύ μεγαλύτερο,γύρω στο 35%.Φτάνει όμως;ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΧΙ!Θα έπρεπε,με την φοροκαταιγίδα Γιωργάκη η διαφορά να έχει μηδενιστεί!

Πώς να γίνει όμως αυτό,όταν οι "εκπρόσωποι" της ΝΔ σε κάθε τηλεπτική συζήτηση είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ;Είναι δυνατόν να τρώμε στη μάπα κάθε φορά τον Παυλόπουλο;Τον Γιακουμάτο;Τον Ντινόπουλο;Τον Μαρκόπουλο;

ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!Πώς θέλετε ο ελληνικός λαός να σας εμπσιτευτεί,όταν προβάλλετε ΑΚΟΜΑ τα πρόσωπα της αποτυχημένης διακυβέρνησης Καραμανλή;Μέχρι και τον Αλογοσκούφη (!!!) είδαμε,να...παραδίδει μαθήματα Οικονομίας!

Δεν γνωρίζουμε γιατί ο Αντώνης Σαμαράς ανέχεται αυτή την απαράδεκτη κατάσταση:Πιθανόν,οι Πάκηδες να επιβάλλονται από άλλους.Όμως,πρέπει επιτέλους να αλλάξουν τα πρόσωπα και να φυσήξει φρέσκο αεράκι στη ΝΔ.Δεν είναι δυνατόν ό,τι χτίζει ο Πρόεδρος με τις επιτυχημένες δηλώσεις του,να το γκρεμίζουν αμέσως μετά τα αποτυχημένα στελέχη!

Για παράδειγμα,στο θέμα τς Οικονομίας,έχει περάσει η άποψη πως "η ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί,γιατί αυτή έφερε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας"!!!ΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;;;Τα 5 χρόνια Καραμανλή διέλυσαν την Ελλάδα;

Βρέθηκε κανείς να πει ότι ναι,φταίει και η διακυβέρνηση ΝΔ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ;

Βρέθηκε κανείς να καταγγείλει τη ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΑΣΟΚ,ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

Ως πότε οι δεξιοί (;) Βουλευτές θα σκύβουν το κεφάλι μπροστά σε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΠΩΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ,Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ,Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΛΠ;

Αυτός είναι ο λόγος που ο Δεξιός ψηφοφόρος είναι ακόμα παγωμένος:Έχει πληγωθεί η υπερηφάνειά του και δεν έχει κανέναν να την υπερασπίσει!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ...ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

Είναι κοινό μυστικό ότι ΠΟΤΕ τα γιωργο-κάναλα δεν "πήγαιναν" τη ΝΔ:Ακόμα και επί εποχής παντοδυναμίας Καραμανλή (2004),έβγαζαν στη φόρα "σκάνδαλα" και "σκανδαλάκια",ενώ το Πασοκ του Τζέφρυ είχε καταρρεύσει!Θυμηθείτε επίσης τι γινόταν με τους "αντάρτες" της ΝΔ,ενώ τώρα προσπαθούν με κάθε τρόπο να υποβαθμίσουν τη σκληρότατη κόντρα Παπουτσή-Παπανδρέου.

Αυτή όμως είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των 2 κομμάτων: Το μεν Πασοκ, μπορεί ανά πάσα στιγμή να σηκωθεί στις δημοσκοπήσεις και να επιβληθεί στον κόσμο μέσω των νταβατζήδων.Η ΝΔ,δεδομένου ότι-ΕΥΤΥΧΩΣ-δεν μπορεί να υπολογίζει στη στήριξη αυτών,πρέπει να ακολουθήσει πιο επιθετική τακτική,με νέους και άφθαρτους εκπροσώπους και κυρίως,νέες ιδέες.

Εκεί ακριβώς εστιάζονται οι ευθύνες Σαμαρά:Να διορθώσει επιτέλους την εικόνα που παρουσιάζει το κόμμα και να μαζέψει το...σκορποχώρι!Να εξαφανίσει από τις οθόνες-τουλάχιστον-τους Πάκηδες,τις Μαριέττες και σία.ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Και κυρίως,να γίνουν πιο ΤΟΛΜΗΡΟΙ οι Βουλευτές της ΝΔ:Η εποχή του βολέματος για πολλούς,ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.Αν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της εποχής,ας μας αδειάσουν τη γωνιά κι ας αναλάβουν νεότεροι,με όρεξη για δουλειά και προσφορά.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα πάει το κόμμα μπροστά και θα ανακτήσει τη χαμένη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.

Υ.Γ.Μην περιμένετε να πάρουμε στα σοβαρά τις δημοσκοπήσεις:Και μόνο που βγάζουν ότι το 25-30%...συμφωνεί με τις αυξήσεις σε ΦΠΑ και καύσιμα,δείχνει τη γελοιότητά τους: ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ,ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ανεξαρτήτως κόμματος που να συμφωνεί με τα παραπάνω,εμείς θα πάμε να βάλουμε... βενζίνη με 1,6!

Όσο για το τηλεκόμμα: Μετά τις αλα-Τζούλια υπηρεσίες που παρέχει ο Πρόεδρος,λογικό είναι ο νταβατζής του να τον "περιποιηθεί".Αυτή άλλωστε ήταν,είναι και θα είναι η σχέση ΠΡΟΑΓΩΓΟΥ-ΠΟΡΝΗΣ: Σχέση συναλλαγής και αμοιβαίας... ικανοποίησης!


ΠΗΓΗ: hellas-orthodoxy.blogspot.com