09 Μαρτίου 2010

Οι πολυθεσίτες λασπολόγοι -Παπαρογιάννης και Ρετσίνας Κουρτάκης - συνεχίζουν τα δημοσιεύματα λάσπης στον υποψήφιο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Χατζή

Δείτε ποιον στηρίζουν και ποιον θάβουν τα φιλαράκια και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιον φοβούνται:

Μεγαλώνει η κόντρα Χατζή – Αξιώτη

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στην ΟΝΝΕΔ μεταξύ υποστηρικτών του Βασίλη Αξιώτη και του Κώστα Χατζή. Τα «τσικό» της Οργάνωσης, όπως χαρακτηρίζουν οι επιτελείς του Χατζή τα στελέχη της ομάδας Αξιώτη, φαίνεται ότι έχουν απασφαλίσει και λένε αλήθειες που κινδυνεύουν να τινάξουν το σύστημα πρώην Προέδρου, Γιώργου Παπανικολάου, στον αέρα. ο Αρνούμενοι λοιπόν, να υποκύψουν στις πιέσεις των γνωστών βαρόνων της πλευράς Χατζή, όπως ο Ζωγανάς,Μαλαπέτσας και ο Σπύρου για αποχώρηση, τους απαντούν θυμίζοντας ποιο είναι το παρελθόν καθενός από τους εκφραστές της «σημερινής» Πατριωτικής Δεξιάς.Υπενθυμίζουν, δηλαδή, διαρκώς ότι τα πρωτοπαλίκαρα(!) του Κώστα Χατζή έχουν διαγράψει κατά το παρελθόν τη δική τους μαγική πορεία στο νεολαιίστικο κίνημα με εκκίνηση τις παρατάξεις της αριστεράς.Μετά και τις πρόσφατες εντάσεις στα γραφεία της ΔΑΠ, όπου Δαπίτες από τις δύο πλευρές πιάστηκαν στα χέρια για μία μόνο αφίσα, φαίνεται ότι η ένταση θα κλιμακωθεί ακόμα περισσότερο με φόντο το Έκτακτο Συνέδριο της Κυριακής.Ο Αξιώτης δείχνει να αναπτύσσει δυναμική και ο Χατζής χάνει την ψυχραιμία του, καθώς διαρκώς χάνει κόσμο από τον Αξιώτη όχι μόνο στο φοιτητικό αλλά και στην περιφέρεια.

ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙ...
Γράφει το "Γαλάζιο Περιστέρι"


Το χάσμα ανάμεσα στα δύο Αθηναϊκά στρατόπεδα φαίνεται να είναι αγεφύρωτο αφού έχει ιδεολογικές και κυρίως κοινωνικές προεκτάσεις. Εκπρόσωπος της λαϊκής δεξιάς, προερχόμενος από την Εύβοια ο Κώστας Χατζής , χρησιμοποιεί λόγο λαϊκό και επενδύει στην πόρωση... μιλώντας για την Βόρεια Ήπειρο, τους μετανάστες και την αστυνομία στα πανεπιστήμια, ανακαλώντας τον Ευάγγελο Αβέρωφ. Είναι ξεκάθαρα μια σκληρά κομματική υποψηφιότητα, αναθρεμμένη στους κομματικους μηχανισμούς και τα όργανα με ακραίες και αιχμηρές θέσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι απο τα Γιάννενα δήλωσε πως θα ξανανοίξει το Βορειοηπειρωτικό μόλις γίνει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Από την Καβάλα μίλησε για τις Θερμοπύλες και τα καφενεία που συχνάζουν οι νέοι. Στους υποστηρικτές του υπάρχουν δύο τάσεις, ο σκληρός πηρύνας και όσοι προβληματίζονται για το αν η υποψηφιότητα Χατζή θα μπορούσε να απευθυνθεί σε ευρύτερο κοινό. Πρέπει ο Κώστας να ξεφύγει απο τη λογική του στελέχους μιας ακραίας ομάδας της ΟΝΝΕΔ και να αντιληφθεί ότι διεκδικεί την προεδρία ολόκληρης της ΟΝΝΕΔ, λένε. Ο φανατισμός του είναι απωθητικός.
Το προφίλ αυτό είναι που δημιουργεί και την τεράστια αντίθεση με την κίνηση νέων του Αξιώτη, οι υποστηρικτές του οποίου ανδρώθηκαν στο πλευρό του ευρωβουλευτή τέως προέδρου, Γιώργου Παπανικολάου, εκφραστές των Οννεδιτών και των Δαπιτών που ανατράφηκαν στα Βόρεια Προάστια, στο Κολωνάκι, στο Κολλέγιο και στου Μωραϊτη, με σαφώς πιο φιλελεύθερο στίγμα, νεανικό λόγο και άλλη προσέγγιση στην πολιτική. Δεν μπορούσαν να συνταχτούν με την υποψηφιότητα Χατζή. Ζει 30 χρόνια πίσω λένε. Είναι βγαλμένος απο τη ναφθαλίνη. Είναι χαρακτηριστικός ο διαφορετικός τρόπος που ο Αξιώτης επιλέγει να επικοινωνήσει την υποψηφιότητα του, με πληρωμένες καταχωρίσεις, προχωρημένο site απο την πρώτη μέρα. Ο Αξιώτης απέχει χιλιόμετρα από τον Χατζή, σε βιογραφικό, παρουσία και περιουσία λένε οι κακές γλώσσες. Δεν ήταν λίγα τα σχόλια σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που τις πρώτες μέρες τον παρουσίαζαν ως γόνο γνωστής και εύπορης οικογενείας των Βορείων Προαστίων και εκλεκτό απόφοιτο του Κολλεγίου Αθηνών. Η διαφορετικότητα φαίνεται και απο την ιστοσελίδα του. Οι THINKSTERS, με ένα website εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και δείγματα της δουλειάς τους αποδεικνύουν ότι η υποψηφιότητα του Βασίλη Αξιώτη θα έχει επαγγελματική φροντίδα ειδικών.Οι πληροφορίες μας λένε για καμπάνια μεγάλου βεληνεκούς. Αν και ο ίδιος έχει τον αέρα να υποστηρίξει μια τέτοια καμπανια, ήδη κάποιοι μεταξύ σοβαρού και αστείου τον αποκαλούν βουλευτή, οι πιο έμπειροι και πιο προσγειωμένη στην οργάνωση γύρω του προβληματίζονται για το αν ο Βασίλης με το προφίλ που έχει θα μπορέσει να έχει απήχηση στην επαρχία. Εκεί άλλωστε ποντάρει και ο Χατζής, στο ότι ο Αξιώτης, λέει, είναι περιορισμένου κοινού, εκφραστής των Golden Boys της οργάνωσης.
Η σειρά “Λαός και Κολώνακι” στην ΟΝΝΕΔ, συνεχίζεται.