16 Μαρτίου 2010

Μουλάρι ο Έλληνας

Αυτό που συμβαίνει στον Έλληνα χρήζει ψυχιατρικής διερεύνησης.

Αφού γνωρίζει καλά το μέγεθος της κοροιδίας που παίζεται σε βάρος του , έχει ξαναδοκιμάσει και έχει δει τη γλύκα,έχει παραπλανηθεί και έχει ψηφίσει κατά καιρούς κάποιους που το πολιτικό σύστημα ονομάζει βουλευτές και ο κομματικός μηχανισμός σερβίρει με επιτυχία οι οποίοι είναι ανύπαρκτοι και επικίνδυνοι και έχουν αποτύχει ......εκεί ο Έλληνας.Μουλάρι.Ακούνητο.

Να ξαναψηφίσει.Το ίδιο έργο.Στο ίδιο θέατρο.Με τους ίδιους πρωταγωνιστές.Και πάλι αποτυγχάνει.Νέες εκλογές.Να ψηφίσουμε "αλλαγή" γιατί αποτύχαμε.
Άλλοι τυχάρπαστοι.Καινούργοι.
Καινούργιο παραμύθι.Νέοι ρουσφετολόγοι.Νέες υποσχέσεις.Η γνωστή κοροιδία.

Εκεί ο Έλληνας.... μουλάρι.Τα στηλώνει.Να .........


ψηφίσει το ίδιο έργο.

Τους ίδιους βέβαια αλλά με άλλο κουστούμι.Να ξαναδοκιμάσει..Να βγάλει το βουλευτή του.Να έχει τις γνωριμίες του.Να κάνει τις δουλειές του.Αντέχει το μουλάρι,φόρτωσε το.

Ξανά αποτυχία.Και ο βουλευτής άφαντος.Πρέπει να πάρουμε μέτρα γιατί βυθιζόμαστε.Αλλά θα είναι σκληρά.Θα κάνουμε εκλογές.Καινούργια λαική εντολή.Όχι λεφτά υπάρχουν λέει ο αντίπαλος.Απλά δεν τα δίνουν.Ψηφίστε εμάς να σας τα δώσουμε.

Εκεί ο Έλληνας.Μουλάρι.Να ψηφίσει το ίδιο έργο.Ψέμα και κοροιδία.Πάλι αλλαγή.Αλλά τι ατυχία.Μετά τις εκλογές λεφτά δεν υπάρχουν.Και ο βουλευτής άφαντος.Καταστροφή.Η Ελλάδα βυθίζεται.Πρέπει να πληρώσεις Έλληνα.Αντέχει το μουλάρι,φόρτωσε το.

Πλήρωνε μουλάρι Έλληνα.

Και θα πληρώνεις για πάντα μέχρι να καταλάβεις ότι δεν είσαι ζώο αλλά άνθρωπος.

ΠΗΓΗ:
cobra-argos.blogspot.com