01 Μαρτίου 2010

Η εγκληματικότητα συνεχίζει να σπέρνει τον τρόμο στους πολίτες... Ο Μιχαλάκης πότε θα παριτηθεί;

Πάνοπλοι και αδίστακτοι ληστές έσπειραν τον τρόμο το Σαββατοκύριακο σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Με προτεταμένα τα όπλα εισέβαλαν σε καταστήματα και χώρους διασκέδασης κατάμεστα από κόσμο και άδειασαν τα ταμεία, ενώ σε άλλες περιπτώσεις τραυμάτισαν πολίτες για να τους κλέψουν το πορτοφόλι.

Οι ληστείες έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο, ενώ είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι οι κακοποιοί είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν τα όπλα όταν το θύμα αντισταθεί, αρκεί να πάρουν αυτό που θέλουν:

* Τα ξημερώματα της Κυριακής οι ληστές έβαλαν στόχο τις εισπράξεις των κινηματογράφων Village στο Δέλτα Φαλήρου. Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα δύο άγνωστοι κρατώντας πιστόλια και μία χειροβομβίδα εισήλθαν στα εκδοτήρια του κινηματογράφου και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
* Το απόγευμα του Σαββάτου στη Ν. Σμύρνη, στη συμβολή των οδών Εφέσσου και Πλαστήρα, 2 άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε S/M «ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ» και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.
* Λίγη ώρα αργότερα στην οδό Γρυπάρη 141 στην Καλλιθέα, 2 άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε S/M «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από 2 ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό.
* Στις 20.27 στο Περιστέρι, στην οδό Θεμιστοκλέους 69, ένας άγνωστος άνδρας σταμάτησε έναν νεαρό που επέβαινε σε μοτοσικλέτα και με την απειλή όπλου του έκλεψε τη μοτοσικλέτα.
* Την ίδια στιγμή στην Αθήνα, άγνωστος δράστης, μπήκε σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. Λίγα λεπτά αργότερα στην πλατεία Κοτζιά, συνελήφθη ένας Παλαιστίνιος γιατί με έναν συνεργό -που αναζητείται-, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από έναν άνδρα, το κινητό του τηλέφωνο και άγνωστο χρηματικό ποσό.
* Στις 23.08 στην Αθήνα, επί της οδού Σίφνου 17, 2 άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν στη συνέχεια με κλεμμένο μοτοποδήλατο.
* Στη 1.20 τα ξημερώματα της Κυριακής στη Γλυφάδα, και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, 3 άγνωστοι δράστες, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, ακινητοποίησαν 2 πεζούς και αφού τραυμάτισαν τον 1, τους αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και προσωπικά τους αντικείμενα.
* Μία ώρα αργότερα στα Πετράλωνα, στην συμβολή των οδών Μελενίκου και Αγ. Όρους, 3 άγνωστοι δράστες, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν την τσάντα αλλοδαπής, η οποία περιείχε προσωπικά της έγγραφα.
* Στις 4.45 στην Αθήνα, οδός Ηπείρου 15, 2 άγνωστοι δράστες, πλησίασαν δύο αλλοδαπούς και με χρήση σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν προσωπικά έγγραφα και χρηματικά ποσά.

Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010 10:56

Ληστεία σε κατάστημα της Eurobank επί της Λιοσίων 159 στον Αγιο Παντελεήμονα, σημειώθηκε στις 9:45 το πρωΐ. Δύο άνδρες με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν από τα ταμεία της τράπεζας και διέφυγαν.

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010 15:56

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πετάχτηκαν χθες το βράδυ από τα κρεβάτια τους, όταν έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί

Έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σημειώθηκε στις 02.46 τα ξημερώματα σε υποκατάστημα της τράπεζας Millenium, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.Από τα τρία γκαζάκια του μηχανισμού εξερράγη μόνο το ένα, προκαλώντας υλικές ζημιές στην τζαμαρία της τράπεζας.

Επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες πραγματοποίησε ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων, στις 1.30 τη νύχτα, εναντίον της αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στην οδό Ιπποκράτους στα Εξάρχεια.

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

Στα 46.500 ευρώ ανέρχεται η λεία ληστείας που έγινε χθες το βράδυ σε σουπερμάρκετ κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό των Σερρών.Ο δράστης παρέμεινε μέσα στο κατάστημα όταν οι υπάλληλοι έκλεισαν τις πόρτες για το κοινό και εμφανίστηκε φορώντας κουκούλα μετά την καταμέτρηση των χρημάτων, οπότε με την απειλή όπλου ανάγκασε τον ταμία να του παραδώσει την είσπραξη. Μετά τη ληστεία διέφυγε πεζός.

01/03/2010

Δύο άγνωστοι με κράνη, μπήκαν το πρωί στο ταχυδρομείο της περιοχής Αθίκια Κορινθίας και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τον υπάλληλο security βαλίτσα, με περιεχόμενο άγνωστο χρηματικό ποσό, την οποία επρόκειτο να παραδώσει στο συγκεκριμένο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010, 12:58

Σ’ έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, στην Ερμού, σημειώθηκε χθες βράδυ στις 8 συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών.
Για άγνωστη αιτία οι αλλοδαποί διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, ενώ στη συνέχεια ένας εξ αυτών δεν δίστασε να τραβήξει μαχαίρι και να πλήξει έναν άλλον. Αποτέλεσμα ήταν να τον τραυματίσει -ευτυχώς ελαφρά. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες. Οι δράστες αμέσως μετά το συμβάν τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Αναστάτωσε το τμήμα αλλοδαπών του Δήμου Θεσσαλονίκης, απειλώντας τους υπαλλήλους με τσεκούρι! Ο λόγος για έναν αλλοδαπό, που με αυτό τον τρόπο απαίτησε να ανανεωθεί άμεσα η άδεια παραμονής του στη χώρα. Στον χώρο βρίσκονταν άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας, οι οποίοι προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν, καθώς έξαλλος και με τον πλέον… ανορθόδοξο τρόπο εκινείτο εναντίον των αρμόδιων για την έγκριση νέας άδειας παραμονής υπαλλήλων. Η αστυνομία κλήθηκε εσπευσμένα και συνέλαβε τον άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Μαρτυρικές… ώρες έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα χέρια τριών αλλοδαπών ένας οδηγός ταξί στο Άργος. Οι τρεις άνδρες προσποιήθηκαν τους πελάτες, επιβιβάστηκαν στο ταξί και ζήτησαν από τον οδηγό να τους μεταφέρει στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Όμως στην περιοχή του Αργολικού, του ζήτησαν να σταματήσει στον παράδρομο και με την απειλή μαχαιριού τον ξυλοκόπησαν και του αφαίρεσαν περίπου 600 ευρώ. Ο οδηγός του ταξί ενεργοποίησε ηλεκτρονικό σύστημα ραδιο-ενημέρωσης που έχουν τα ραδιοταξί και έτσι οι συνάδελφοί του αντελήφθησαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Ακούγοντας τον θόρυβο οι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Η Ασφάλεια Άργους προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ διενεργείται και προανάκριση.

Ο Μιχαλάκης πότε θα παραιτηθεί;

ΠΗΓΗ: citizen-gr