30 Απριλίου 2010

ΠΟΝΗΡΟΙ Ε ΠΟΝΗΡΟΙ!

Είσαστε ρε παιδιά πολύ πονηροί πλέον. Ακούστε ένα συλλογισμό φίλου μου.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο επονομαζόμενος και σιδερένιος έφαγε τα δύο κοινοτικά κονδύλια τα γνωστά και ως πακέτα ΝΤΕΛΟΡ. Εννοείται οτι είχε μπουκώσει και τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ της εποχής.

Ο Σημίτης ο επονομαζόμενος και Κινέζος έφαγε το τρίτο πακέτο και επειδή δεν του έφθασε (πίεζαν και οι νέοι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ της εποχής) δημιούργησε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου για την χρηματοδότηση εκ των έσω των φαταούλων και έτσι πορευτήκαμε μέχρι τώρα.

Έρχεται λοιπόν ο Γιωργάκης ο επονομαζόμενος και πάρτα όλας ο οποίος με την παρότρυνση των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ και κύκλων προσκείμενων στον ΣΟΡΌΣ και στους ξένους οίκους παίρνει τη βοήθεια από το ΔΝΤ.

ΠΡΟΣΈΞΤΕ τώρα η πονηριά του ΜΠΑΓΆΣΑ του Έλληνα

Που ξέρω εγώ μου λέει ότι τα χρήματα αυτά δεν θα πάνε στις τσέπες των ντόπιων και ξένων ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ. Εστω ένα μέρος αυτών. Τι στο καλό ουρλιάζουν μέρα νύχτα (ξέρετε τώρα ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ).

Εξ άλλου ο Καραμανλής τους είχε στη δίαιτα. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΟ.

Ρε πονηρέ τι είναι αυτά που λες τον ρώτησα. Τώρα τα πάντα θα ελέγχονται από το ΔΝΤ.

Γέλασε πονηρά και μου είπε. Νομίζεις ότι ενδιαφέρει το ΔΝΤ το που θα πάνε τα χρήματα?
Αυτό τα έδωσε ξέροντας ότι θα τα πάρει πίσω από τις θυσίες και το πήδημα του κόσμου σε 5-10 χρόνια

Το ΖΕΣΤΟ χρήμα θα μπει σε λίγο στα ταμεία του κράτους (ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΕΒΑΙΩΣΒΕΒΑΙΩΣ). Δεν υπάρχει δε περίπτωση να το μάθει ο κόσμος γιατί οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΑΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ.

Δεν είναι όπως τα παλιά χρόνια που 5 μήνες έπαιζαν υποκλοπές,4 μήνες Πακιστανούς,6 μήνες Ζαχόπουλο, 7 μήνες ομόλογα και 8 μήνες Βατοπέδι.

ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΚΙΑΖΕΙ Η ΦΟΒΕΡΑ.

Οποιος τολμήσει να πει το αντίθετο λοιδορείται

ΡΕ ΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ.