26 Απριλίου 2010

Σταματήστε τις γελοιότητες και μαζέψτε τον Ταλιμπάν γιατί θα σας κάνει μεγάλη ζημιά...

Το προηγούμενο Σάββατο στο Προσυνέδριο της ΝΔ στο Ναύπλιο έγινε ένα γεγονός που δεν πρόλαβα να σχολιάσω. Μετά την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη ανέβηκε στο βήμα ο αυτόκλητος ταλιμπάν του κόμματος, Μανώλης, και μόλις τον είδε η Ντόρα αποχώρησε. Καθώς αποχωρούσε ο Μανώλης παρεξηγήθηκε και άρχισε να λέει από το μικρόφωνο ότι καλό θα ήταν να κάτσει η Ντόρα να τον ακούσει!!!

Μερικοί από τους συνέδρους χειροκρότησαν... φαντάζομαι ότι οι υπόλοιποι (η συντριπτική πλεοψηφία) δεν τον γιουχάισαν, επειδή απαξιούν να ασχοληθούν μαζί του...

Δεν μπορώ να καταλάβω από που κι ως που ο κάθε Μανώλης απαιτεί, από κάποιον που κατηγορεί όπου βρεθεί, να κάτσει και να τον ακούσει από πάνω;

Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει η Ντόρα είναι ένα από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της παράταξης. Ήταν Δήμαρχος Αθηναίων, ήταν ΥΠΕΞ και εκλέγεται από τους ΝΔιτες πρώτη βουλευτής στην Α' Αθήνας. Και εγώ έχω διαφωνήσει κατά το παρελθόν με θέσεις της ή επιλογές της αλλά από το να απαιτεί ο τυχαίος συνδικαλισταράς Μανώλης να κάτσει να τον ακούει να βγάζει τα απωθημένα του... υπάρχει κάποια απόσταση.

Δεν συζητάω για την γελοιότητα που έκαναν σας οργανωτική επιτροπή!!!

Ενώ το επίσημο πρόγραμμα προέβλεπε ότι μετά την Ντόρα θα μιλήσει ο Μ. Χαρακόπουλος κάποιος ή κάποιοι από την οργανωτική Επιτροπή (στην οποία συμμετέχει και ο Μανώλης) αποφάσισαν να αλλάξουν το πρόγραμμα και να μιλήσει αμέσως μετά την Ντόρα ο Μανώλης μόνο και μόνο για να αρχίσει να λέει τις βλακείες του και να κάτσει η Ντόρα να τον ακούει ή να αποχωρήσει και να το κάνουν θέμα!!!

Σταματήστε τις γελοιότητες και μαζέψτε τον Ταλιμπάν γιατί θα σας κάνει μεγάλη ζημιά...

Ξαναλέω σαν απλός πολίτης μήπως και το εμπεδώσετε:

Όλοι οι υποψιασμένοι πολίτες δεν έχουν εκνευριστεί ή δεν έχουν εκνευριστεί ΜΟΝΟ με όσους θέλει να μας πείσει το σύστημα ΠΑΣΟΚ (Ρουσόπουλος, Βουλγαράκης, Μπασιάκος, Κοντός κ.λπ)

ΕΧΟΥΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΙΟΝΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ... ΤΑΤΟΥΛΗΔΕΣ, ΜΑΝΩΛΗΔΕΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΙ κ.α.

ΥΓ. Τη γελοία ιδέα να αλλάξει το πρόγραμμα για να μιλήσει ο ταλιμπάν μετά την Ντόρα, όποιος και αν την είχε, θα πρέπει να την χρεωθεί ο Αβραμόπουλος. κ. Αβραμόπουλε καταλαβαίνουμε το ζόρι σου να βγάλεις από τα πόδια σου στην Α' Αθήνας μια υποψήφια που βλέπεις την πλάτη της αλλά έχε υπόψη σου πρώτον ότι αυτό είναι δουλειά των απλών ψηφοφόρων και δεύτερον ότι η δουλειά όλων σας είναι να στηρίζετε και να βοηθάτε τον Σαμαρά και όχι να του δημιουργείτε προβλήματα με τις κουτοπονηριές ή την ανεπάρκειά σας.