12 Απριλίου 2010

Άν δεν πέσουμε, παρακαλάτε να μην "πάρει" Φωτιά......

Το ζήτημα είναι αν υπάρχει "δίχτυ" σωτηρίας....Υπάρχει ;;
Διαβάστε πιό κάτω και θα καταλάβετε τι γίνεται και πόσο δύσκολο τελικά είναι να εφαρμοστεί το περίφημο σχέδιο και να λειτουργήσει το "δίχτυ" σωτηρίας...

Ξαφνικά εκτός απ το "δίχτυ" μας προέκυψε όπως θα διαβάσετε στην συνέχεια, πρόβλημα και με τους πυροσβεστήρες !!!!
Σύμφωνα με άρθρο του The economic Times υπάρχουν αμφιβολίες, δυσκολίες και ερωτηματικά για το πως θα λειτουργήσει και εγκριθεί, αν απαιτηθεί, το σχέδιο της οικονομικής βοήθειας.
Πιο συγκεκριμένα ο Christoph Steegmans εκπρόσωπος της Merkel είπε : "Το γεγονός ότι υπάρχουν πυροσβεστήρες στον τοίχο δεν σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθούν κιόλας "
Ο Michael Offer, εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου οικονομικών προειδοποίησε λέγοντας ότι "Οι περισσότεροι από τους πυροσβεστήρες κάθε 2 χρόνια επαναπληρώνονται και τίποτα δεν γίνεται"
Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Amadeu Altafaj Tardio απέρριψε ως "καθαρή κερδοσκοπία" τις αναφορές από Αθήνα που επικαλούνταν σύνολο 80 δις ευρώ δανείων"
Η Ελλάδα έχει ακόμα να ζητήσει τα δάνεια και στη συνέχεια, πρέπει να ληφθεί απόφαση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Τέλος αναλυτής της "Barclays Capital" ανέφερε ότι δεν είναι πεπεισμένος ότι το Γερμανικό κοινοβούλιο θα εγκρίνει τους όρους της βοήθειας.

ΠΗΓΗ: exomatiakaivlepo