21 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

Όταν τελειώνει το καρναβάλι, όπως συμβαίνει στη Πάτρα, ξεκινούν αμέσως οι διεργασίες για την προετοιμασία του επόμενου. Έτσι λοιπόν και τα μέλη της παράταξης Μ.Α.Τ.Ι (Ν.Σταύρος,Β.Αργύρης,Κ.Νίκος) ξεκίνησαν τις διαδικασίες για το ράψιμο του γαλάζιου κοστουμιού (Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ)

Τους θυμάστε;; Άλλοι ναι, άλλοι όχι. Αν όχι, είναι αυτοί που διεγράφησαν από μέλη της ΔΑΠ, κυρίως για τον σοβαρό λόγο της οικονομικής ατασθαλίας, οι οποίοι μετέπειτα δημιούργησαν μία ανεξάρτητη παράταξη (ΜΑΤΙ), η οποία κάθε άλλο παρά ανεξάρτητη ήταν (εφ' όσον εκπρόσωποι και μέλη αυτής ξημεροβραδιάζονταν στα πολιτικά γραφεία του κόμματος της ΝΔ).

Η παράταξη τους είχε ξεκάθαρα ημερομηνία λήξης, όπως και αποδείχτηκε, πετυχαίνοντας τους σκοπούς τους και επαληθεύοντας τους λόγους της δημιουργίας τους (εξυπηρέτηση καθηγητικών συμφερόντων, εκλογές για ανάδειξη Προέδρου ΤΕΙ, Γραμματέα ΤΕΙ, Διευθυντών Σχολών και Προισταμένων Τμημάτων) - Ήταν πολλά τα λεφτά βλέπετε!-
Σπουδαστικές παρεμβάσεις;; Καμία. Απ'τη στιγμή που είτε ήταν απόντες απ'τα ΔΣ των Σχολών, είτε αποχωρούσαν απ΄τη διαδικασια, ήταν απόντες απ΄τις Γενικές Συνελεύσεις των Σχολών στα Αμφιθέτρα, μη έχοντας να καταθέσουν καμία προταση πάνω στα σοβαρα σπουδαστικα θέματα εκεινης της περιόδου (Νόμος Πλαίσιο - Αναθεώρηση Άρθρου 16).

Εν συνεχεία μη έχοντας όραμα, θέσεις και προτάσεις βρήκαν τη πλάτη των σπουδαστών γυρισμένη στις «πολιτικές» τους και παρακολουθώντας τα ποσοστά τους συνεχώς να πέφτουν, όρισαν τη διάλυση της παράταξης ΜΑΤΙ και εισχώρησαν ανοιχτά στη παράταξη της ΠΑΣΠ.

Φτάνοντας έτσι στο «γαλάζιο κοστούμι του ΔΑΠΙΤΗ», είναι υποχρέωση μας να σας ενημερώσουμε πως το κοστούμι αυτό δεν ράβεται. Δαπίτης είσαι ή δεν είσαι! Επομένως, διαλέξτε καλύτερα το κοστούμι του Βασιλιά Καρνάβαλου και ακολουθήστε την τύχη του!

ΣΤΗΝ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ!

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ