15 Ιουνίου 2010

Προς τον ανώνυμο ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ (και κάποιους εκ΄των έσω της ΝΔ)

Φίλε μου, σωστά τα παρουσιάζεις τις τελευταίες ημέρες, για όλα φταίει ο Καραμανλής (σύμφωνα με τους πανέξυπνους και πάντα ενημερωμένους Έλληνες που ακούν και ενημερώνονται κάθε βράδυ αποκλειστικά απ' τα αντικειμενικά πράσινα ΜΜΕ).

Ο Καραμανλής φταίει που το... ΠΑΣΟΚ του παρακολουθούσε τα τηλέφωνα....

Ο Καραμανλής φταίει, που ένα σκάνδαλο (το Βατοπέδι) όπου χάθηκαν 4 ακίνητα του δημοσίου (αυτά που δεν τα εκμεταλλεύεται ποτέ κανένας) θεωρήθηκε σκάνδαλο του αιώνα, ενώ το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, όπου κατακλέφτηκαν οι περιουσίες των Ελλήνων, ύψους δις ευρώ, πέρασε στα ψιλά των αντικειμενικών πράσινων ΜΜΕ που παρακολουθείς...

Ο Καραμαναλής φταίει που το σκάνδαλο καταδωροδόκησης στελεχών του ΠΑΣΟΚ (SIEMENS), τα πράσινα ΜΜΕ το παρουσίασαν ως σκάνδαλο της ΝΔ.

Ο Καραμανλής φταίει που νομιμοποίησε όλους τους πράσινους λαμογιοδιορισμούς του πράσινου κατεστημένου το 2004 και επί 5,5 χρόνια μετά, επί ΝΔ, τα μισά+ στελέχη που διορίζονταν ήταν καραστελεχάρες του ΠΑΣΟΚ (αλήθεια μήπως άκουσες τίποτα για τις εκτός ΑΣΕΠ προσλήψεις στο Δημόσιο τους τελευταίους μήνες με 8μηνες συμβάσεις των πρασινοφορουρών των κλαδικών;;;).

Ο Καραμαναλής φταίει για τον Ζαχόπουλο (κάτι για τον Διώτη άκουσες επί του αγαπημένου σου ΠΑΣΟΚ, η όχι;;;).

Ο Καραμανλής φταίει που παρέλαβε την χώρα καταχρεωμένη το 2004, επί 4 χρόνια μείωσε το χρέος και αυτό ανέβηκε στα επίπεδα του 2004 μόνο όταν χτύπησε η διεθνής οικονομική κρίση (η ανύπαρκτη κατά τα πράσινα ΜΜΕ το 2008-2009).

Ο Καραμανλής φταίει για τα ομόλογα, μια πάγια τακτική των πράσινων κυβερνήσεων....

Τώρα τον ρίξατε τον Καραμανλή...
Του φορτώσατε την οικονομική κρίση...
Τον κάνατε βαρίδι για τη ΝΔ...

Δεν πειράζει...
Κάποια φορά τα εγγόνια μας θα μάθουν την αλήθεια για τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ 1981-... και τους νταβατζήδες που τις στήριζαν....


weeee weer