28 Ιουλίου 2010

"Επίσημο" πωλητήριο στην ΑΤΕ Ασφαλιστική. Θα υπάρξουν "αιμομιξίες" ;

" Πωλητήριο στην ΑΤΕ Ασφαλιστική βάζει και επισήμως με δηλώσεις της η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας. Mάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας και με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες."

" -Πάντως , στελέχη της εταιρείας , αλλά κυρίως ο -ισχυρός- σύλλογος* των εργαζομένων στην περίπτωση πώλησης της εταιρείας έχουν δηλώσει ότι η πρώτη επιλογή θα έπρεπε να είναι η Εθνική Ασφαλιστική. Αυτοί θέλουν, την ΕΕΓΑ και την «μαμά» ΕΤΕ τις ρωτήσανε; "

ΣΗΜ.
* Χρονια τώρα, πρόεδρος του "ισχυρού" συλλόγου των εργαζομένων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, είναι ο κ. Γιώργος Συκαμιάς, κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-Γραμματέας Τ.Ο Καισαριανής(ακούγεται και γιά υποψήφιος δημαρχος), πολιτικός φίλος των κ.κ Χρ. Πρωτόπαππα, Γ. Κουτρουμάνη, Λούκα Κατσέλη(ακύρωσε την προσπάθεια Μηλιάκου για πώληση), του Τριαντάφυλου Λυσιμάχου(διορατικός μάνατζερ με ειδικότητα τις δύσκολες αποστολές-(http://www.insuranceworld.gr/default.phppname=Article&art_id=571&cat_id=14), του Π. Λάμπρου, κλπ.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ....
1)Υπέρ της Εθνικής Ασφαλιστικής πρέπει να είναι: Τα στελέχη της ΑΤΕ Ασφαλιστικής(CEO ο κ. Ιορδάνης Χατζηϊωσήφ,κύπριος την καταγωγή και κολλητός του κ. Λυσιμάχου) , ο σύλλογος των εργαζομένων(ταιριάζουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία-25 και 45 έτη-και τα συνταξιοδοτικά τους προγράμματα με τις πλούσιες παροχές,κλπ), οι επίγονοι του Καρατζά-κολλητού τουΣημίτη- [κ.κ Πανταλάκης,Λυσιμάχου,Παπανίκος Ιωαν.(πρώην γενικός επιθεωρητής της Εθνικής Τράπεζας και τώρα αντιπρόεδρος του Τ.Π.Δ)Φιλίππου Κώστας (αντιπρόεδρος Δ.Σ ΑΤΕ Ασφαλιστικής και μέλος Δ.Σ ΑΤΕ Bank)] , κ.α
2)Υπέρ της Πειραιώς πρέπει να είναι: Ο Σάλλας, ο Πανταλάκης, ο Λυσιμάχου(πρώην CEO ΑΤΕ Ασφαλιστικής και τωρα Γ.Δ ασφαλιστικών εργασιών Πειραιώς)
3)Υπέρ της ΑΧΑ ή της Groupama ή .... πρέπει να είναι: Η Τρόϊκα και συνεπώς η κυβέρνηση,ο Λυσιμάχου(αν ενδιαφερθούν οι Γερμανοί....)
Μπερδεμένα πράγματα

Το σίγουρο είναι ότι αν η ΑΤΕ Ασφαλιστική δοθεί στην Εθνική ή την Πειραιώς θα πρόκειται για "αιμομιξία", ελέω Golden Boys, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τσέπη τους.