13 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».

Το πρόγραμμα του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

* Σήμερα Τετάρτη 13/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί τη Βέροια και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στον κινηματογράφο Σταρ. Στις 6 το απόγευμα, ο κ. Ψωμιάδης θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση «Ο Μακεδονικός Αγώνας συνεχίζεται» που διοργανώνουν το Κέντρο Πολιτισμού της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και ο Σύνδεσμος Γυναικών Θεσσαλονίκης Μακεδονίας Εν Αθήναις, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1). Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο κορυφαίος Αμερικανός καθηγητής αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ και διεθνούς φήμης φιλέλληνας, Στέφανος Μίλλερ. Στην εκδήλωση συμμετέχει με ομιλία του ο διεθνολόγος-πανεπιστημιακός και Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού-Τοπογραφίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, με θέμα «το Μακεδονικό ζήτημα σήμερα».
* Την Πέμπτη 14/10 στις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλαίας. Στις 8.30 το βράδυ συνοδευόμενος από τον Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε συγκέντρωση Ποντίων ομογενών στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα Ντίμπερ). Στις 10 το βράδυ της ίδιας ημέρας θα προβληθεί συνέντευξη του στην εκπομπή της Ωμέγα Τηλεόρασης «Όψεις και Απόψεις» της Έλσας Αγοραστού.
* Την Παρασκευή 15/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου θα επισκεφθεί την Κατερίνη και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης.