Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Είσαι και πολύ Αυγενάκης τελικά ρε νούμερο!!!!!Δεν είναι μήνας που έκλεισε το ανώνυμο blog ο parapolitikoς και συμπτωματικά χθές όπως μάθαμε, ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης κατέθεσε πρόταση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή πρός τους αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Γ. Ραγκούση, και Δικαιοσύνης, κ. Χ. Καστανίδη, για την άρση της ανωνυμίας των blogs και τον καθορισμό όρων και προϋποθέσεων λειτουργίας τους!!!

Το νούμερο ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης «να προχωρήσουν σε συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση για τον περιορισμό της ανεξέλεγκτης λειτουργίας των μπλογκς, ώστε να υπάρξει περιορισμός των φαινομένων συκοφαντικής δυσφήμισης, υβριστικών ή απειλητικών δημοσιευμάτων κατά δημοσίων προσώπων ή διάδοσης ψευδών ειδήσεων, να αρθεί η ανωνυμία τους και να μπορούν να εντοπιστούν οι συντάκτες των ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων».

Άντε να κάνει το κόμμα η Ντόρα μπας και ξεβρωμίσουμε από κάτι τέτοια νούμερα

Διαβάστε όλη την ερώτηση για να καταλάβετε πόσα κιλά Αυγενάκης είναι τελικά το εν λόγω νούμερο: irakliotikosteki.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου