10 Νοεμβρίου 2010

Άλλος ένας ΄΄γαλάζιος΄΄ συνδυασμός αναμένεται να επικρατήσει την 2η Κυριακή

Ο Συνδυασμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με επικεφαλής ακόμη ένα στέλεχος προερχόμενο από το χώρο της Ν.Δ, τον Παντελή Ξυριδάκη, αναμένεται να επικρατήσει στο 2ο γύρο, απέναντι στον απερχόμενο δήμαρχο του Ν.Ψυχικού Π.Χαροκόπο.

Σύμφωνα με τους καταμετρημένους σταυρούς η μεγάλη πλειοψηφία των εκλεγόμενων συμβούλων της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, που προέρχονται από το χώρο της Ν.Δ, αποτελείται από έμπειρα αυτοδιοικητικά και καταξιωμένα επαγγελματικά στελέχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρηγίλλης είναι σφόδρα ενοχλημένη με το γεγονός πως δύο πρώην υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ -Χανακούλας και Φωτιάδης- στηρίζουν τον Χαροκόπο.

Αν σ’αυτό δε προστεθεί και το ότι τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Νέο Ψυχικό αποδοκιμάζουν, επίσης, την συμμετοχή των παραπάνω στο ψηφοδέλτιο του απερχόμενου δημάρχου, τίποτα δεν αποκλείει, ακόμη και μέσα στην ίδια την εκλογική περιφέρεια του Ν.Ψυχικού, την ανατροπή των ποσοστών της πρώτης Κυριακής, όπου-όπως και στην εκλογική περιφέρεια Φιλοθέης-η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είχε τη μεγαλύτερη διεισδυτικότητα, κατακτώντας την Κυριακή που μας πέρασε, την 2η θέση, ενώ στην εκλογική περιφέρεια Ψυχικού τερμάτισε πρώτη.

Αρνητικό κλίμα για τον Χαροκόπο επικρατεί ακόμη εξαιτίας των αποκαλύψεων του VETO πως "χαρίζονται οικόπεδα στο Ν. Ψυχικό σε μεγαλοεργολάβους", ενώ η γνωστή εφημερίδα συνέδεσε το γεγονός με το μεσιτικό γραφείο που διατηρεί ο απερχόμενος δήμαρχος Ν.Ψυχικού στην Κηφισίας,

Τέλος ο Χαροκόπος κατάφερε να γίνει εξαιρετικά αντιπαθής και στους ψηφοφόρους της Λαϊκής Συσπείρωσης, μοιράζοντας μηνύσεις για το εκλογικό τους περίπτερο, οι οποίοι του διεμήνυσαν πως την 2η Κυριακή θα του συμπεριφερθούν ανάλογα.

Οι υπόλοιποι συνδυασμοί που μετείχαν στον 1ο γύρο(του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο Αρ.Καμάρα, της προερχόμενης από το Ψυχικό Ζ.Ράπτη, του απερχόμενου δήμαρχου Φιλοθέης Θ.Οικονομίδη και της επίσης προερχόμενης από τη Φιλοθέη Π.Πανταζή)αναμένεται να στηρίξουν τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ καθώς κοινή και πρωταρχική δέσμευση όλων, ήταν η διαφύλαξη του χαρακτήρα των περιοχών της Φιλοθέης και του Ψυχικού και η αναβάθμιση του Νέου Ψυχικού