25 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ (2)

Σήμερα θα καταπιαστώ με τους ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ βουλευτές και πολιτευτές της Ν.Δ. Γιατί από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι.
Λίγη ιστορία δεν κάνει ποτέ κακό. Μητσοτάκης εναντίον Στεφανόπουλου για την αρχηγία της Ν.Δ. Νικητής ο Μητσοτάκης και ο Στεφανόπουλος μην αντέχοντας την ήττα,φεύγει από το κόμμα,φτιάχνει δικό του (που ποτέ δεν πήρε πάνω από 2%), αλλά την ζημιά και τις εντυπώσεις τις κάνει.

Χάνει ο Μητσοτάκης τις εκλογές του 1993, αφήνοντας αιχμές ότι τον σαμποτάριζε ο Εβερτ,παίρνει την αρχηγία του κόμματος ο Εβερτ,χάνει τις εκλογές το 1996, αφήνοντας αιχμές ότι τον σαμποτάριζε ο Μητσοτάκης (εκείνη την ημέρα βλέπαμε στην τηλεόραση στελέχη του Μητσοτάκη να πανηγυρίζουν την ήττα λες και είχαν συντρίψει το ΠΑΣΟΚ).

Εσωκομματικές εκλογές, κερδίζει ο Καραμανλής,αποχωρεί ο Σουφλιάς, άσχετα αν επανήλθε μετά Βαΐων και Κλάδων και δυσανασχετεί ο έτερος διεκδικητής του αρχηγικού θώκου, ο Πολύδωρας (ακόμα και τώρα δυσαρεστημένος είναι).

Φτάσαμε δε στην σημερινή εποχή με τα καμώματα της ΝΤΟΡΑΣ, που αν όλοι οι προηγούμενοι είχαν κάποια δικαιολογία, την υπερψήφιση του αρχηγού από την κοινοβουλευτική ομάδα, η ΝΤΟΡΑ δεν έχει καμία, γιατί ήταν απόφαση της ΒΑΣΗΣ της Ν.Δ.

Υπάρχουν δε δεκάδες βουλευτές και πολιτευτές που όχι μόνο έφυγαν και πήγαν σε άλλα μικρο κόμματα, όπως καλή ώρα ο Καρατζαφέρης, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, με καλύτερο από 'όλους εκείνο τον ανεκδιήγητο τον Κοντογιαννόπουλο, τον Ανδριανόπουλο, τον Μάνο και πιθανώς και άλλους που μου διαφεύγουν.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ 'Η Η ΚΟΤΑ ΤΟ ΑΥΓΟ, θα σας γελάσω, αλλά είτε Η ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ δεξιά ΒΑΣΗ ωθούσε τα ΣΤΕΛΕΧΗ να κάνουν Μ@Λ@ΚΙΕΣ ή οι ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ της ΔΕΞΙΑΣ παράταξης κάνοντας του ΚΕΦΑΛΙΟΥ τους, έδιναν το ερέθισμα στους οπαδούς και φίλους να τα γράφουν όλα εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ στην άλλη πλευρά πήρε ο Γιώργος το δαχτυλίδι της αρχηγίας σε μια βραδιά από τον ΣΗΜΙΤΗ, αμφισβητήθηκε από τον ΒΕΝΙΖΈΛΟ κέρδισε ο ΓΙΩΡΓΟΣ τις εσωκομματικές εκλογές και ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ. ΚΙΧ δεν ακούγεται.

Για να μην πάω πιο παλιά όταν ο Σημίτης κέρδισε την εσωκομματική κούρσα, ο Τσοχατζόπουλος που ήταν και το φαβορί, δεν έβγαλε μιλιά. Κάτι πήγε να πει ο Αρσένης, αλλά του κόπηκε ο βήχας.

Με όλα αυτά φίλοι μου θέλω να πω ότι τέτοιοι οπαδοί που είμαστε,τέτοια στελέχη θα βγάζουμε.
ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΜΑΣ. Ή ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ;