18 Νοεμβρίου 2010

Ο λογαριασμός της γενιάς του Πολυτεχνείου

Το σημερινό post δεν θα μπορούσε να είναι αφιερωμένο σε οτιδήποτε άλλο εκτός του Πολυτεχνείο …Σήμερα ο εκδότης σας (εμού του ιδίου αγαπητέ αναγνώστη) ήμουν στο σύνταγμα και μοίραζα φυλλάδια με σκοπό να γίνει πιο αντιληπτή η κατάσταση της χώρας μας.

Εδώ είμαστε στο σύνταγμα και είμαστε ντυμένοι σαν τραπεζίτες και δίνουμε στον κόσμο την συναλλαγματική που βλέπετε πιο κάτω και τους λέμε ότι χρεωστάνε (σε εμάς τους τραπεζίτες) 50,000 ο κάθε ένας κάθε ένας και τους παρακαλούμε να περάσουν αύριο από την τράπεζα της Ελλάδος να μας ξοφλήσου, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι τόκοι θα τρέχουν.

image

image

Σκοπός βέβαια αυτής της προσπάθειας είναι να ενημερωθεί ο μέσος πολίτης για την κατάσταση. Και βλέποντας τις αντιδράσεις από το μοίρασμα του φυλλαδίου, μπορώ να πω ότι ο μέσος πολίτης δεν έχει ιδέα για την κατάσταση και για το τι διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Ο τρίποδας που βλέπετε στα δεξιά είναι ένα συνεργείο της Al Jazeera που κατέγραφε το γεγονός και θα έχει ειδική αφιέρωση σε αυτή την πρωτοβουλία καθώς και μια γενικότερη αφιέρωση στην Φιλελεύθερη Συμμαχία … που θα μεταδοθεί πολύ σύντομα από ότι μας είπαν.

Βλέπεις αγαπητέ αναγνώστη, κανένα Ελληνικό μέσο δεν έχει δώσει ποτέ το βήμα σε αυτή την οργάνωση αλλά θα δώσουν οι ξένοι....

http://www.market-talk.net/index.php/id/9655