10 Νοεμβρίου 2010

Πούλησε τους φίλους της η Ε.Παπαδημητρίου;

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTPe-A8SQDhSofqicD2wq_j4fDkna96yXjiOep8EK2WC-OL8Gk&t=1&usg=__uR5al2Q6Dmui9aT-Z-bBtvOg7f8=
ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ

Μια έξυπνη κίνηση την παραμονή των εκλογών που πιστώνεται αποκλειστικά στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δ.Σχοινοχωρίτη άλλαξε άρδην το τοπίο στις πρόσφατες εκλογές.

Η επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ που είχε στόχο την βουλευτή Αργολίδας και την συμπεριφορά της την προεκλογική περίοδο όπου "παραβιάζοντας κάθε πολιτική ηθική και κομματική δεοντολογία" στήριξε ανοιχτά συνδυασμούς και παρατάξεις που δεν είχαν τη στήριξη του κόμματος στο οποίο ανήκει και είναι βουλευτής, φαίνεται ότι λειτούργησε καταλυτικά στην έκβαση του αποτελέσματος τόσο σε τοπικό αλλά και σε επίπεδο περιφέρειας.

Η βουλευτής Αργολίδας Ε.Παπαδημητρίου με τη δαμόκλειο σπάθη της διαγραφής να κόβει βόλτες πάνω από το κεφάλι της,άφησε το παιχνίδι και ........πούλησε τους φίλους της για να προστατέψει έστω και την τελευταία στιγμή, το πολιτικό της.......μέλλον.

Δεν θα σχολιάσουμε το 10% του Κωτσοβού στο Άργος και το 17% του Γραμματικόπουλου στο Ναύπλιο,αλλά κυρίως το 39% του Τατούλη στην Ερμιονίδα και το απίστευτο όχι για την ουσία αλλά κυρίως για τις εντυπώσεις αποτέλεσμα στην Αλέα για το δήμο Άργους-Μυκηνών.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός "Πρόταση Ελπίδας" που στήριζε με θέρμη μέχρι την παραμονή των εκλογών και είχε υποψηφίους δύο από τα τοπικά πρωτοπαλίκαρα της "κατάφερε" και ήρθε τρίτος μέσα στο χωριό της!!!

Λέτε αυτήν την εβδομάδα να την δούμε να πίνει καφέ στο γραφείο του Δράκου;

Για την βουλευτή Αργολίδος τίποτε δεν είναι απίθανο.

Πάντως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Ήδη για τους Νεοδημοκράτες του νομού θεωρείται ξένο σώμα.

cobra-argos.blogspot.com