25 Νοεμβρίου 2010

Ντόρα είσαι λάθος! Ο κόσμος ψηφίζει κόμμα και όχι νούμερα στυλ Αυγενάκη ή Κοντογιάννη

Με την Ντόρα και την προσπάθειά της εγώ μέχρι τώρα δεν έχω ασχοληθεί γιατί πιστεύω ότι ο σοβαρός αντίπαλος είναι το ΠΑΣΟΚ και γι αυτό πρέπει να πείσουμε τον κόσμο. Θα κάνω όμως μια εξαίρεση και θα σχολιάσω μια αστοχία σε μια δήλωσή της προκειμένου να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να μην παραπλανάται ο κόσμος. Δήλωσε λοιπόν η αξιαγάπητη Ντόρα:

«Οι βουλευτές δεν είναι πιόνια και δεν λογοδοτούν παρά μόνον σε αυτούς που τους έφεραν στη Βουλή. Άρα είναι υπόλογοι στον κόσμο που τους ψήφισε.»

ΛΑΘΟΣ ή ΕΣΚΕΜΜΈΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ!

Η Ντόρα γνωρίζει πολύ καλά ότι τους υποψηφίους τους ορίζει ο Πρόεδρος του κάθε κόμματος... στην κορυφή κάθε ψηφοδελτίου υπάρχει το όνομα του κόμματος και τελικά ο κόσμος ψηφίζει κόμμα, άσχετα αν το ερμαφρόδιτο Σύνταγμά μας μιλάει για ανεξαρτησία του βουλευτή κ.λπ παπαριές.

Ο κόσμος λοιπόν ψηφίζει το κόμμα και όχι τον υποψήφιο... δευτερευόντως βάζει και σταυρούς σε όποιον γουστάρει ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ... άρα αν ο Κοντογιάννης και ο Αυγενάκης δεν ήταν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ δεν θα ήταν βουλευτές... τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Το δίκιο με το μέρος τους θα το είχαν οι δύο καιροσκόποι αν είχαν εκλεγεί απευθείας από τον λαό χωρίς τη μεσολάβηση κομμάτων από κοινό ψηφοδέλτιο όλων των υποψηφίων όλων των κομμάτων, όπως συμβαίνει στη Γερμανία πχ. όπου οι πολίτες έχουν δύο ψήφους: με τη μία ψηφίζουν τον υποψήφιο της αρεσκείας τους, από το ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους όλων των κομμάτων, και ο ποιο μάγκας κερδίζει τη μονοεδρική (όλη η Γερμανία είναι χωρισμένη σε 299 μονοεδρικές και έτσι εκλέγονται περίπου οι μισοί βουλευτές) και με την άλλη ψήφο, ψηφίζει και το κόμμα που γουστάρει και βγαίνουν κάποιοι βουλευτές από τη λίστα του κόμματος.

Όλα τα άλλα που παραπέμπουν στο ότι δήθεν νούμερα του στύλ Κοντογιάννη ή Αυγενάκη ψηφίστηκαν από το λαό είναι ιστορίες γι' αγρίους αγαπητή Ντόρα...
αλλά είπαμε δεν φοράνε παντελόνια και κρύβονται πίσω απ' τα φουστάνια σου περιμένοντας να τους υποστηρίξεις...