11 Νοεμβρίου 2010

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΣΠΗΣ» Ή ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

«Ο κ. Μπόλαρης παριστάνει ο ίδιος τον πολιτισμένο, ενώ από την άλλη κρύβεται πίσω από τους πράσινους μηχανισμούς που βγαίνουν κάθε φορά με διαφορετικό πρόσωπο και πετάνε λάσπη. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, τώρα ένας δήμαρχος, αύριο ένας… κιτρινοπράσινος ρυπαίνων οικολόγος.

Από χθες το μεσημέρι, ο κ. Μπόλαρης αρνείται να βγει σε δημόσιο διάλογο στα ΜΜΕ, ακυρώνοντας όλες τις κοινές εμφανίσεις με τον Π. Ψωμιάδη σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Είναι προφανές ότι επέλεξε να συνομιλεί με τους πολίτες μέσω κομματικών μηχανισμών.

Δεν αντέχει να ακούει την αλήθεια. Προτιμά να μιλά μόνος του, χωρίς αντίλογο. Με μαύρα σποτάκια, με πολιτική απάτη και εμπόριο ελπίδας, τάζοντας 50.000 ανύπαρκτες θέσεις εργασίας αντί να ζητήσει συγγνώμη από τα νιάτα της Ελλάδας που και ο ίδιος καταδίκασε με το Μνημόνιο. Δείχνει ότι δεν σέβεται ούτε τους πολίτες, ούτε τους δημοσιογράφους.

Στόχος τους είναι να επιβάλλουν έναν προεκλογικό αγώνα λάσπης και συκοφαντίας. Δεν θα το πετύχουν. Από τη μια μεριά έχουμε έναν υποψήφιο που διεκδικεί πέρα από κόμματα, από την άλλη τους κομματικούς μηχανισμούς. Το δίλημμα είναι θέλουμε ένα «Μέτωπο Λάσπης» ή μια Πρόταση Ανάπτυξης για την Κεντρική Μακεδονία;

Ο λαός έδωσε απάντηση την πρώτη Κυριακή. Θα δώσει και τη δεύτερη, θα πει ΟΧΙ στους μηχανισμούς.

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
»