17 Νοεμβρίου 2010

Οι Δούρειοι ίπποι στις εκλογές της Πελοποννήσου και το μεγάλο ξεπούλημα…

Όλα τα παρακάτω είναι κάποια από αυτά που ακούγονται έντονα κάτω από το αυλάκι:

Για μεγάλο ξεπούλημα μιλάνε πολλοί πελοποννήσιοι από την Κυριακή το βράδυ μετά το αποτέλεσμα των εκλογών για την περιφέρεια. Στην Κόρινθο λέει το χρίσμα του Ν.Δ για τον δήμο πήγε και έδωσε γραμμή να μην ψηφίσουν τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη του ίδιου χρίσματος λόγω του ότι δήθεν επειδή είχε μεγάλο έρεισμα στο ΠΑΣΟΚ και πήρε πολλούς ψήφους την πρώτη Κυριακή από ΠΑΣΟΚ θεώρησε ότι του πήγε κόντρα….Οι ψήφοι μιλάνε από μόνοι τους…

Στην Σπάρτη εκεί να δείς ξεπούλημα…
Οι δύο υποψήφιοι δημάρχοι για τον νέο δήμο Σπάρτης δεξιοι και οι δύο δεν είχαν χρίσμα από την Ν.Δ για να μην θεωρηθεί ότι «διαλέγει» και πολύ καλά ίσως έκανε. Φημολογείται λοιπόν και έχει βρωμίσει όλος ο δήμος από αυτό ότι πούλησαν το κόμμα κάνοντας συμφωνία να ψηφίσουν όχι το χρίσμα της Ν.Δ αλλά τον αντίθετο υποψήφιο για να καρπωθούν και την αντίθετη ψήφο πέραν από την δεξιά. Βλέποντας και τα αποτελέσματα από Κυριακή σε Κυριακή είναι πολύ πιθανόν να έχει γίνει και έτσι, με ριγμένους βεβαίως και τους δύο. Ο ένας που έχασε και ο άλλος που νομίζει ότι με αυτό το Δ.Σ θα πράξει έργο..και με κουμανταδόρο στον νομό κεφαλή κυρία δεξιά με 5 από κάτω συμβούλους ΠΑΣΟΚ.Εκει να δεις τι έχει να γίνει…αυτό το έργο της Λακωνίας θα το παρακολουθούμε στενα θα έχει μεγάλο σασπένς.

Στην Λακωνική μάνη???
Χαμός όχι από πούλημα αλλά από αποχή λόγω του ότι ο δήμαρχος είχε βγει από την πρώτη Κυριακή οπότε οι μανιάτες πήγαν για ελιές η όπου αλλού πιστεύοντας ότι το χρίσμα θα βγεί και χωρίς αυτούς ή κάνοντας σεκόντο στην αγωνία του Πειραιά με την μάχη του Βασίλη με την βοήθεια του Πέτρου…Αθάνατη Μάνη γιαυτό σαγαπώ…!!

Στην Καλαμάτα…???
Εκεί να δεις….το μεγάλο ξεπούλημα που δεν έχει ξαναγίνει…Είναι σαν αυτό που λένε…Κλειδώνεις και ο κλέφτης μέσα είναι….
Μέσα στην Καλαμάτα το χρίσμα δήμαρχος έχει βγεί από τη πρώτη Κυριακή οπότε οι 250 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι πήγανε για ούζα.!! Ο δε δήμαρχος μάρτυρας δεν είμαι λένε έτρεξε πήρε λένε και κάποια τηλέφωνα να πάνε να ψηφίσουνε….Τι ψήφισαν και πάλι μάρτυρας δεν είμαι δεν ξέρουμε….Μάθαμε όμως ότι το χρίσμα για την περιφέρεια Πελοποννήσου μέσα στο δήμο της Καλαμάτας δεν τα πήγε και τόσο καλά…Πολύ χειρότερα από ότι την πρώτη Κυριακή…Τυχαίο…?? Μάρτυρας δεν είμαι….αλλα τα νούμερα αυτό λένε.
Πάμε δυτικότερα σε δήμο δύσκολο πάλι μέσα στην Μεσσηνία σε δήμαρχο που πρίν από ένα χρόνο δεν στήριξε τον συμπατριώτη του σημερινό πρόεδρο αλλά την άλλη επιλογή. Εκεί οπου έλαβε το χρίσμα του κόμματος πήγε σε δεύτερη Κυριακή σαρώνοντας κυριολεκτικά με μεγάλο ποσοστό αλλά τα νούμερα για την περιφέρεια χάλια εως πολύ χάλια.!Τι πάιχτηκε λοιπόν…διπλή παραλαγή με κάλυψη..??
Πάμε σε άλλον δήμο πάλι της Μεσσηνίας εκεί οπου υποψήφιοι ήταν 2 για την δευτερη Κυριακή μια κυρία και ένας κύριος.Η κυρία δεξιά βέρα και ο κύριος δεξιός αλλά με πράσινους κατιτίς συμβούλους. Και εκει τα αποτελέσματα απογοητευτικά γι α την περιφέρεια με δήμαρχο τελικά τον κύριο…!

Να περάσουμε και στην Αρκαδία την πατρίδα του τελικά εκλεγμένου περιφερειάρχη..??
Στο δήμο Τρίπολης ο δήμαρχος χρίσμα της Ν.Δ με την ψυχή στο στόμα δήμαρχος την δευτερη Κυριακή…Αποτελέσματα περιφέρειας..???Ας μην μηλήσουμε καλύτερα…πολύ χαμηλά για το χρίσμα της περιφέρειας..??

Όσο για βουλευτές πολιτευτές…??Καλά κρασιά… Άλλοι πήγαν η ετοιμάζονται από Μεσσηνία και Αργολίδα για άλλες παραταξιακές και κομματικές περιοχές….εκεί κατά τις 21 του μήνα….
Βάζοντας όλα λοιπόν αυτά κάτω βλέπουμε να υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που θέλουν όχι μόνο παραπάνω εξέταση αλλα και παρεμβάσεις σημαντικές από το ίδιο το κόμμα.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου με σημαντικές δυνάμεις για την παράταξη της Ν.Δ και με ένα ΠΑΣΟΚ που νομίζει ότι δεν καταρέει αλλά έχει καταρεύσει ήδη και δεν το ξέρει μαζι με την Ελλάδα, σε τίποτα δεν μπορεί να πιστέψει όπως και οι χιλιάδες ψηφοφόροι της μεγάλης παράταξης ότι δεν πρέπει να ληφθούν μέτρα.

Μέτρα για να μην ξανά υπάρξουν κάστρα που θα πέφτουν από μέσα..
Μέτρα για τους χιλιάδες αγνούς Νεοδημοκράτες Πελοποννήσιους που για πρώτη φορά στην ζωή τους είδαν την Πελοπόννησο να γίνεται πράσινη.. ..!!! (Πω πω ούτε να το διαβάζω δεν μπορώ)
Μέτρα για την εποχή μετα της 21 Νοεμβρίου που θα έχουμε νεα γεννητούρια και για να μην γεννηθούν πολλές ρίζες στην Πελοπόννησο με την «Νεα Τρίπολη» την «Νέα Πελοπόννησο» και την «Νεα Ελλάδα»

Αφιερωμένο σε όλους τους προσκυνημένους…

«Φρόνιμα και ταπεινά πάω με κείνον που νικά. Αν θέλεις να χαρείς τη λευτεριά νωρίς, γίνε προδότης, γίνε. Θα ‘ναι μαζί σου οι νόμοι και η πλερωμένη γνώμη. Πέτα την ανθρωπιά σου. Κι απ’ τον αφέντη πιάσου. Κι άμα σε φτύσει αυτός, να κάθεσαι σκυφτός. Και θα ‘χεις τα πρωτεία στη σάπια πολιτεία».

Κώστας Βάρναλης «Των φρονίμων τα παιδιά»

Αυτά για σήμερα σε λίγες μέρες πιο πολλά από ένα site όχι με χρίσμα αλλά καθαρά δεξιό…
Να είσαστε συντονισμένοι καθημερινά έρχονται αποκαλύψεις για τους νέους Αντιπεριφερειάρχες ….

www.report24.gr