10 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση του Κ. Γκαμπαερίδη, υποψηφίου της «Περιφερειακής Αναγέννησης-Γ. Παυλίδης» στην Αν. Μακεδονία-Θράκη

Επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες, που με εμπιστεύθηκαν και τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, ως υποψηφίου της «Περιφερειακής Αναγέννησης» για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Επιπλέον να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν στις εκλογές.

Ο περιορισμός της επιρροής του τουρκικού προξενείου πάνω στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας και όχι μόνο, είναι πλέον πραγματικότητα και αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια και ενθάρρυνση όλοι οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας που αντιστέκονται σε αυτές τις παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας μας.

Θα ήθελα να τονίσω στους Έλληνες συμπολίτες μας να παραμείνουν σε εγρήγορση, διότι την επόμενη Κυριακή έχουμε την καθοριστική εκλογική μάχη, που μπορεί να αποτελέσει την αρχή νίκης του πολέμου κατά του Μνημονίου Κατοχής που υπέγραψε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και εξαπάτησε σημαντικό τμήμα του Κοινοβουλίου. Σε αυτή την μάχη δεν πρέπει να βλέπουμε το προσωπικό συμφέρον μας αλλά το συμφέρον του τόπου, ψηφίζοντας την «Περιφερειακή Αναγέννηση» και τον Γιώργο Παυλίδη.