13 Νοεμβρίου 2010

Πρώην στέλεχος της Siemens έφυγε από την Ελλάδα. Ε και; Όταν κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ δεν πειράζει...

Αντιγράφω την είδηση από τον ΣΚΑΙ για να γίνουν οι συγκρίσεις με τον πανικό που έγινε από τα κανάλια όταν έφυγε ο Καράβελας που ήταν ένα δευτεροκλασάτο στέλεχος σε σχέση με τον Γιούνκ που ήταν Πρόεδρος της ΣΙΕΜΕΝΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και μέλος του ΔΣ της ΣΙΕΜΕΝΣ στη Γερμανία!!!:

Το πρώην στέλεχος της γερμανικής Siemens Φόλκερ Γιουνγκ, αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα, αναφέρει το περιοδικό «Σπίγκελ» που πρόκειται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Γιουνκ πήρε την απόφαση μετά την απόρριψη αυτή την εβδομάδα από εισαγγελέα και ανακριτή της αίτησης του να αρθεί ο κατ΄οίκον περιορισμός στο σπίτί του στην Πάρο.

Ο ΣΚΑΪ προσπάθησε να επικοινωνήσει τόσο με τον ίδιο όσο και με τον δικηγόρό του χωρίς να μπορέσει να διασταυρώσει την πληροφορία του περιοδικού.

Ο κ. Γιουνγκ που ήταν υπεύθυνος της Siemens στην Ελλάδα έως το 2003 και μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, κατηγορείται για συνέργια σε δωροδοκία και ξέπλυμα χρήματος, σε ό,τι αφορά την υπογραφή και υλοποίηση της σύμβασης με τον ΟΤΕ το 1997.