14 Δεκεμβρίου 2010

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ θα πείσει τους Άραβες;

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζει ότι οι συζητήσεις με τους Άραβες είναι σε πολύ καλό δρόμο, ότι πρόκειται για σοβαρούς επενδυτές και όχι ανθρώπους που ήρθαν για λίγο! Οι πληροφορίες λένε ότι όντως αυτό ισχύει και πως για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία περιμένουν την πρόκριση και το γήπεδο!

Αυτά είναι τα δυο σημεία κλειδιά για να ολοκληρωθεί το deal που θα αλλάξει το επίπεδο του «δικεφάλου». Σύμφωνα με πληροφορίες οι Άραβες είναι απόλυτα θετικοί στο project που τους έχει παρουσιάσει ο πρόεδρος της ομάδας, όμως θέλουν να έχουν γραπτές εγγυήσεις και για τον πλήρη έλεγχο του γηπέδου, γεγονός που στο παρελθόν έχει χαλάσει πολλές ασπρόμαυρες συμφωνίες.

Από την άλλη η Ευρώπη αποτελεί τη βιτρίνα της ομάδας στο εξωτερικό και ο Ζαγοράκης ξέρει πολύ καλά ότι σε περίπτωση πρόκρισης στο Ζάγκρεμπ αύριο, θα έχει ακόμα ένα δυνατό χαρτί στα χέρια του για να πείσει τους Άραβες να βάλουν τις τελικές υπογραφές!

Άλλωστε ο ΠΑΟΚ έχει πολλά χρόνια να κάνει κάτι καλό στην Ευρώπη και όσο πιο μακρινή είναι η φετινή του πορεία τόσο το καλύτερο για όλους. Πάντως, πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο συγκεκριμένο θέμα μέχρι το τέλος του χρόνου, αφού οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ξέρουν αν θα έχουν μαζί τους τους νέους επενδυτές ή όχι.

Έτσι ώστε να καθορίσουν και το μπάτζετ για τον Ιανουάριο, αφού σε άλλα οικονομικά δεδομένα θα κινηθεί χωρίς του Άραβες και σε άλλα με αυτούς μέσα στην ομάδα.

http://www.sportsecrets.gr/?p=2107