11 Ιανουαρίου 2011

Το καστ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στο... Χόμπιτ

http://static.doldigital.net/webstatic/97CA41BDC5C4DD3E6ED32C77A3429FB4.jpgΟυέλινγκτον, Νέα Ζηλανδία
Επιστρέφουν στη... Μέση Γη οι πρωταγωνιστές του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών για την ταινία Το Χόμπιτ. Ίαν Μακ Κέλεν και Άντι Σέρκις θα επαναλάβουν τους ρόλους τους, ενώ την εμφάνισή τους αναμένεται να κάνουν και οι Ελάιζα Γουντ, Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτ Μπλάνσετ. Το έπος του Πήτερ Τζάκσον μετά από πολλές καθυστερήσεις και προβλήματα φαίνεται ότι οδεύει τελικά στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Ίαν Μακ Κέλεν συμφώνησε να αναλάβει το ρόλο του μάγου Γκάνταλφ, ενώ ο Άντι Σέρκις θα επιστρέψει ως Γκόλουμ.

Κέιτ Μπλάνσετ (Γκαλάντριελ) και Ελάιζα Γουντ (Φρόντο) θα εμφανιστούν στο φιλμ, ενώ σε συζητήσεις για να επαναλάβουν τους ρόλους τους είναι ο Ορλάντο Μπλουμ (ξωτικό Λέγκολας), ο Κρίστοφερ Λι (Σάρουμαν) και ο Ίαν Χολμ σε μια γηραιότερη εκδοχή του ήρωα της ταινίας Μπίλμπο Μπάγκινς.

Τα γυρίσματα της ταινίας με σκηνοθέτη τον Πήτερ Τζάκσον (που ήταν υπεύθυνος και για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών) θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο στη Νέα Ζηλανδία.

Πρωταγωνιστής θα είναι ο Μάρτιν Φρίμαν που θα ερμηνεύσει το χόμπιτ Μπίλμπο Μπάγκινς, θείο του Φρόντο, σε νεότερη ηλικία.

Στόχος της Warner Bros. είναι η ταινία να κυκλοφορήσει στις αίθουσες σε δύο μέρη: το πρώτο τον Δεκέμβριο του 2012 και το δεύτερο έναν χρόνο μετά, τον Δεκέμβριο του 2013.