19 Ιανουαρίου 2011

Διαψεύδει ο Σαχινίδης ενδεχόμενη αναδιάρθρωση χρέους. Το πρόβλημα για αυτόυς είναι το ίδιο με του εκβιαστή: Δεν τους πιστεύει κανείς!

http://www.artfools.gr/wp-content/uploads/2009/09/dsc_0123.jpg"Δεν υπάρχει καμία συζήτηση στο θέμα της αναδιάρθρωσης χρέους", δήλωσε κατηγορηματικά ο υφυπουργός Οικονομικών Φ.Σαχινίδης (ΣΣ. Στη φώτο έχει κάθε λόγο να χαμογελάει μιας και το σχέδιό τους πάει μια χαρά... βαδίζουμε ολοταχώς για χρεοκοπία), απαντώντας σε ερωτήματα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ρόιτερ σχετικά με προδημοσίευση του Γερμανικού περιοδικού "Die Zeit" που φέρει το Βερολίνο να εξετάζει σχέδιο αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σχέδιο αφορά στην επαναγορά ομολόγων από την Ελλάδα μέσω κονδυλίων από το ευρωπαϊκό Ταμείο Στήριξης.

Εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου των Οικονομικών επίσης διέψευσε τις σχετικές πληροφορίες του περιοδικού "Die Zeit" επισημαίνοντας σε δήλωσή του, ότι "η Γερμανία δεν επεξεργάζεται αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους", μετέδωσε το Ρόιτερ.