10 Ιανουαρίου 2011

Συλλήψεις για παράνομο στοίχημα στη Θεσσαλονίκη

http://img.protothema.gr/4CDB3D624783C88C00AD636B4F604BFF.jpg«Επιχείρηση» παράνομου στοιχήματος αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Παιγνίων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε καφετέρια της πόλης.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα παιζόταν παράνομο στοίχημα, μέσω ηλεκτρονικού λογαριασμού σε ιστοσελίδα εταιρείας στοιχημάτων, όπου δινόταν η δυνατότητα στοιχηματισμού χρηματικών ποσών για ποδοσφαιρικούς αγώνες. Στο κατάστημα λειτουργούσαν επίσης παρανόμως και τέσσερα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, που κατασχέθηκαν μαζί με τον φορητό υπολογιστή και άλλα πειστήρια του παράνομου στοιχήματος.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, ο 47χρονος που μεσολαβούσε για τον στοίχημα, ένας 38χρονος πελάτης και μια 36χρονη ως υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ αναζητείται η 50χρονη ιδιοκτήτρια της καφετέριας.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί ρύθμισης θεμάτων ΟΠΑΠ» και άλλων συναφών διατάξεων, του νόμου «περί Παιγνίων».
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της ιδιοκτήτριας.

Πηγή ΑΠΕ