24 Ιανουαρίου 2011

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας της Τ.Ο. Ν.Δ. Δήμου Σοφάδων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. του Δήμου Σοφάδων το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στο κέντρο «ΚΟΥΤΣΟΝΑΣ» στους Σοφάδες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας έκαναν και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καταρχήν τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. και Βουλευτή Λάρισας κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Ακόμη από την κεντρική Διοίκηση του Κόμματος τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού κ. Ευθύμιο Δρόσο, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Χρήστο Δημάκο, τον Τομεάρχη Καρδίτσας κ. Γρηγόρη Δασταυρίδη, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καρδίτσας κ. Δημήτρη Λουκά.

Να ευχαριστήσουμε ακόμα τους Βουλευτές κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα και κ. Σπύρο Ταλιαδούρο, τους Πολιτευτές κα. Ασημίνα Σκόνδρα, κ. Νίκο Παππά και κ. Βασίλη Πολυμερόπουλο καθώς και τον Βουλευτή Επικρατείας κ. Δημήτρη Σίουφα και τον Πολιτευτή κ. Γίωργο Αναγνωστόπουλο για το χαιρετισμό που απέστηλαν.

Αποτέλεσε επίσης ιδιαίτερη τιμή για εμάς το γεγονός ότι παρευρέθησαν και άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Παπαλός, ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Κωνσταντίνος Πατσιαλής καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κα. Κόκκαλη-Κουβέλη Γεωργία, κ. Ορέστης Ψαχούλας, κ. Κωνσταντίνος Νούσιος και κ. Ευάγγελος Λέμας.

Τέλος να ευχαριστήσω για την παρουσία τους τα μέλη της ΝΟΔΕ Καρδίτσας αλλά και όλους τους φίλους και τα μέλη της Ν.Δ. που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Δημ. Τοπική Επιτροπή
Ν.Δ. Δήμου Σοφάδων