17 Φεβρουαρίου 2011

ΕνδοΠΑΣΟΚικό Πρωτάθλημα σκοποβολής: Μίχος-Μεικτής ΓΑΠ-ΠΑΠ 1-0

Υπερβολική χαρακτήρισε τη λαϊκίστικη θέση που ανακάλυψε, μετά το "λεφτά υπάρχουν" ο ΓΑΠ, ότι ντεμέκ δεν θα πουλήσει ελληνική ενώ προέβαλε και αντιρρήσεις για το "Ελληνικό", ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ.Μίχος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό "ΒΗΜΑ 99,5". Απαντώντας σε ερώτηση αν θα συμφωνούσε στην περίπτωση κατά την οποία επενδυτής ενδιαφερόταν για το "Ελληνικό", δήλωσε:

«Όχι. Τέτοιες περιπτώσεις κανείς δεν τις συζητάει (ΣΣ. Μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά ότι δεν το συζητάει κανείς). Αυτό είναι το στεφάνι της αστικής ζώνης, το καλύτερο κομμάτι της αστικής ζώνης της Ελλάδας και πρέπει να αξιοποιηθεί προς όφελος των πολιτών του Λεκανοπεδίου».

Τόνισε δε ότι όλα τα κόμματα πρέπει να συζητήσουν ποια περιουσία μπορεί να αξιοποιηθεί και να γίνουν μελέτες.

Ο κ. Μίχος πρόσθεσε:

«Σοβαρά πρέπει να κάτσουμε να δούμε ποια είναι η δημόσια περιουσία, τι έχει καταγράψει η ΚΕΔ, πόσα είναι τα καταπατημένα, ποια είναι τα λανθάνοντα, ποια έχουν μισθωθεί, ποια δεν αξιοποιούνται, πόσοι είναι αυτοί που «τρώνε» από τα ακίνητα του Δημοσίου που δεν αξιοποιούνται, γιατί το Δημόσιο δεν γνωρίζει ποια είναι».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξήγησε γιατί θεωρεί υπερβολική τη θέση ότι δεν θα πωληθεί δημόσια γη και για ποιο λόγο τη διετύπωσε ο πρωθυπουργός:«Νομίζω ότι στη δίνη της σύγκρουσης γι' αυτό το θέμα, (ο πρωθυπουργός) έπρεπε να δώσει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την άρνησή του να πωληθεί δημόσια γη. Και το έκανε μ’ αυτόν τον τρόπο. Νομίζω είναι υπερβολή».