10 Φεβρουαρίου 2011

Ο Παπουτσής στηρίζει τις συντεχνίες για να ξαναβγει βουλευτής

Χρηστος Παπουτσης και τι δεν κανει για να κρατησει και στις επομενες εκλογες την βουλευτικη ιδιοτητα! Απο εχθες το βραδυ εχει δωσει εντολη σε ολα τα τμηματα να βρουν ποια πρατηρια βενζινης δουλευουν μετα την ληξη του ωραριου και να τα κλεινει. Θα μου πεις ναι παραβιαζουν το ωραριο λειτουργιας.

Συμφωνω αλλα οταν αυτη η κινηση γινεται καθ υποδειξη της συνδικαλιστικης συντεχνιας των βενζινοπωλών, η οποια παντα ειχε συναλλαγες με το ΠαΣοΚ τοτε κατι τρεχει! Μιλαμε ομως για ανθρωπους με ερεισμα στο Περιστερι Β΄Αθηνων και για μια πολη που εχει τεραστια εγκληματικοτητα παρανομους αλλοδαπους και βαζει την Ε.Α. να ασχολειτε με το αν καποιοι δουλευουν δινοντας ψωμι σε καποιους που το κομμα του πεταξε στον δρομο και στην ανεργια με την πολιτικη του. Δεν εχει σοβαροτητα αυτο το πραγμα

Ανετα οποιος θελει μπορει να βεβαιωσει την αληθεια αυτων που γραφω. Με την κίνησή του αυτή στηριζει τις συντεχνιες που ειναι υπευθυνες για την τιμη των καυσιμων! Οι συνδικαλες των βενζινοπωλων κολητοι καποτε του Γιαννοπουλου και τωρα του Παπουτση! Η εγληματικοτητα δεν τον νοιαζει αλλά απασχολει δυναμεις της Ε.Α. για να εχει ψηφους στις επομενες εκλογες!!! Να τον χαιρονται οσοι τον σταυρωσαν!!!

mp