20 Φεβρουαρίου 2011

Να καθιερωθούν τα...Μαρινάκεια!

Πράγματι. Μύτη δεν άνοιξε στο «Καραϊσκάκης». Όπως ακριβώς το είπε ο Βαγγέλης: «Απόψε διδάξαμε αρχές και ήθος». Ορθώς λοιπόν ο Κώστας Καίσαρης προτείνει σήμερα στον Κάρολο Παπούλια. Σαν φίλαθλος, που είναι και σαν πρώτος πολίτης της χώρας, οφείλει να αποδώσει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού τα εύσημα. Να τον Καλέσει στο προεδρικό Μέγαρο και να τον τιμήσει σε ειδική εκδήλωση. Και να καθιερώσει την 19 Φεβρουαρίου σαν ημέρα γιορτής και μνήμης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την επωνυμία, Τα Μαρινάκεια.
Διότι η 19η Φεβρουαρίου πρέπει να μείνει χαραγμένη σε όλους με την επονομασία Μαρινάκεια!

Ρε φίλε milamegiampala.blogspot.com ως άλλος Μαρινάκης μόνο αυτά διαπίστωσες (Τραγική αντίδραση των παικτών των «πρασίνων» μετά τη λήξη του αγώνα... Δηλαδή τώρα σιχάθηκες τα επεισόδια; Όταν οι φίλοι της ομάδας σου έμπαιναν μέσα στο γήπεδο και έδερναν τους συμπαίκτες σου; Τότε ήταν καλά; Όταν πετούσαν αντικείμενα στους παίκτες του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, προφανώς δεν το αντιλήφθηκες...) για το άκυρο γκολ που ακόμα και το ΦΩΣ γράφει ότι έχει δίκιο ο ΠΑΟ που φωνάζει εσύ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ .

Υ.Γ. 1 ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΣ ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ .

Υ.Γ 2 ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ;