27 Φεβρουαρίου 2011

ΕΛΛΑΣ = ΠΑΣΟΚ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtkFe6OsBpA70c20dRJo7DR6-hLceeGWEA3oo-TsaJvEA7ZXfO49QYF-y5JmwcZfnWLSlAWMTSGSBluYS06pccJk0_2nzZRQ_psdt4SLSumB8E2WSGfMVwNOhxhOkiJF1sVacwDTO1Srfn/s1600/4.jpgΗ Ελλάδα; Μια διαρκής έκπληξη: υποφέρει, χειμάζεται, αγωνιά αλλά ψηφίζει ΠΑΣΟΚ! Φάνηκε στις πρόσφατες εκλογές για την Αυτοδιοίκηση. Κλείνουν τα μαγαζιά, πένονται οι μαγαζάτορες, ψωμοζούν οι βιοτεχνίες; Νο problem. Οι χειμαζόμενοι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ!.. Η παράταξη του κυβερνώντος κόμματος πέτυχε εντυπωσιακή νίκη στις προχθεσινές εκλογές της ΓΣΕΒΕΕ: «Αύξησε τη δύναμή της στο 46,9%, από 36,9% που πήρε το 2008, και από 21 έδρες εξέλεξε 24 μέλη διοίκησης στο 51μελές διοικητικό συμβούλιο» (Στη ΓΣΕΒΕΕ στεγάζονται οι Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων)"

Εδώ πλεον μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό. Δεν πρόκειται ούτε για κρατικοδίαιτους δημόσιους υπαλλήλους ούτε ταγμένους πρασινοφρουρούς. Μιλάμε για εμπόρους, ελεύθερους επαγγελματίες, που βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν και τα έσοδά τους να μειώνονται. Μάλλον θεώρησαν τη ΝΔ υπεύθυνη γι' αυτό και είπαν να την τιμωρήσουν (!!!!!!!!!), ενώ εκτίμησαν τις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ να τους αφήσει όλους άνεργους ή να τους κάνει υπαλλήλους στο Cosmos!!!!!!!Εύγε στον νεοέλληνα!!!

Τελικά εκει στη ΝΔ πρέπει να καταλάβουν άμεσα κάποια πράγματα:

Α) Η γκεμπελική προπαγάνδα των ΜΜΕ και ιδίως του ΜΕΓΚΑ, με τα σταλινικά ποσοστά τηλεθέασης, έχει επηρεάσει πάρα πολύ τον κόσμο και τον μέσο έλληνα. Η ΝΔ πρέπει να βρει τρόπο να περάσει στο ευρύ κοινό τις απόψεις της και την επικινδυνότητα του ΓΑΠ. Γιατί καλό το internet, πλην όμως ακόμα απευθύνεται σε περιορισμένη κατηγορία πολιτών, που σε πολλές περιπτώσεις είναι και ψαγμένοι πολίτες. Αυτό που θέλει η ΝΔ είναι να ενημερώσει τις πλατιές μάζες 2 απλά παραδείγματα :
α) Μιλώντας χθες με γνωστό μου άνεργο, μου είπε ότι ο λαθρονομος του ΓΑΠ αφορά κάτι παιδιά Αλβανών, που ζούνε εδώ απ' το 1990. Όταν του είπα ότι κάνει λάθος, και αφορά και Πακιστανούς με 2 χρόνια στην Ελλάδα, έπεσε απ' τα σύννεφα. Δεν έπρεπε η ΝΔ να το κάνει θέμα; Δεν έπρεπε κάθε τρεις και λιγο να το τονίζει;
β) Προσπαθούσα χθες να πείσω την πεθερά μου ότι οι θάνατοι απ' τη νέα γρίπη ειναι σχεδόν 120 και αναμένεται να φτάσουν τους 200!!! Πραγματικά: η σχετική είδηση ούτε στο internet δεν κυκλοφορεί!!!! Για να βρει κάποιους τους νεκρούς απ' τη νέα γρίπη πρέπει να κάνει εξειδικευμένη αναζήτηση στο google και αν.. Επί Καραμανλή τσίριζαν οι Γκέμπελς της ενημέρωσης για την καθυστερημένη εισαγωγή στο νοσοκομείο των πρώτων κρουσμάτων!!! Φέτος σιωπητήριο!!!!Φαντάζεσθε επί Καραμανλή 120 θανάτους μέσα σε 3 εβδομάδες;; Πόσοι γιατροί κατήγοροι του "ανάλγητου κουρασμένου της Ραφήνας" θα είχαν παρελάσει;; Πόσοι νεοδημοκράτες θα είχαν παραιτηθεί;; Δεν έπρεπε η ΝΔ να αναδείξει, λοιπόν, φέτος το θέμα; Δεν έπρεπε να τσακίσει στη Βουλή με ερωτήσεις τον Υπουργό Υγείας;

Και τι να γίνει με την επικοινωνία;; Άμεση απόκτηση ελέγχου κάποιου ΜΜΕ, ξεκάθαρος και καταγγελτικος λόγος απ' τους εκπροσώπους της ΝΔ που βγαίνουν στους Γκέμπελς του ΠΑΣΟΚ, μποϋκοτάζ σε όλο τον έντυπο τύπο του ΔΟΛ, κοκ.

Β) Στο ίντερνετ, κυκλοφορεί πολύ επικίνδυνο νέο είδος σχολιαστων-πρασινοφρουρών, αυτό που ονόμασε ο ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ εύστοχα "νεοπασοκοι". Δήθεν ανεξάρτητοι, είναι κριτικοί απέναντι στο ΠΑΣΟΚ (δήθεν), αλλά ταυτόχρονα ρίχνουν τόνους λάσπη στη ΝΔ.

Ακόμα και σε δεξιά μπλογκ, που έχουν ανοικτά τα σχόλια (antinews, olympia) αυτό το είδος πασοκου έχει πολλαπλασιαστεί. Στόχος ένας : Η ΑΠΌΧΗ Τρόπος :Λέγοντας, οκ, κακό το ΠΑΣΟΚ, αλλά η ΝΔ φταίει για τα χάλια μας, με ποιους θα κυβερνήσει, η ΝΔ δεν έχει ξεκάθαρο λόγο, κα. Αποτέλεσμα : Το πρόβατο ο Έλληνας κάθεται σπίτι του, οι πρασινοφρουροι πάνε και ψηφίζουν, και να τα αποτελέσματα των Δημοτικών και Νομαρχιακών Εκλογών, να τα αποτελέσματα στις εκλογές της ΓΣΕΒΕΕ. Αποκορύφωμα της στρατηγικής θα είναι μια τεράστια αποχή στις εθνικές εκλογές, που θα οδηγήσει σε μια μεγάλη νίκη στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ (είπαμε οι πρασινοφρουροι και το 2004 ΠΑΣΟΚ ψήφιζαν).

Γ) Κάποια στιγμή η ΝΔ πρέπει να υποστηρίξει το έργο της πενταετίας Καραμανλή. Κάποιος πρέπει να πει σε κάποιους νεοδημοκράτες η φράση "η ΝΔ για να κυβερνήσει πρέπει να απαλλαγεί απ΄' όλα τα βαρίδια της κυβέρνησης Καραμανλή" προέρχεται από βαθιά στρατηγική της Ιπποκράτους, μια στρατηγική πολύ πετυχημένη στον ελληνικό λαο.

ΥΓ Ήθελα να ξέρω, αυτός ο ΓΑΠ δεν συμβουλεύει το φίλο του Καντάφι και τους άλλους σοσιαλιστές δικτάτορες, να εφαρμόσουν μια ελληνικού τύπου χούντα στις χώρες τους;; Εδώ το ΠΑΣΟΚ είναι 31 χρόνια στην εξουσία, και ακόμα ΠΑΣΟΚ "ψηφίζουμε"!! Εδώ ακόμα και την απεργία την καπελώνουν οι πράσινοι συνδικαλιστές!

ΠΕΤΡΟΣ