11 Μαρτίου 2011

Ελεύθερος με όρο 28χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEij1NshXiCnIHyBx0uehIqBN_BXdQqaAVPbJ173KDWKt5W0CH8gonlCi67EamhHsY9sVwIExtHifD_YA99a3GpPt1E_6qpsK906Vr1eO1QjMUJv7QE9daPZnBtXlDDHYNDx88GnJbYoaas/s1600/paok_dikefalos.jpgΕλεύθερος αφέθηκε αργά το μεσημέρι 28χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που ήταν προσωρινά κρατούμενος στις δικαστικές φυλακές Διαβατών, κατηγορούμενος για επίθεση σε βάρος οπαδών του Άρη, στην περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης. Ένας από τους ελάχιστους οπαδούς στον οποίο εφαρμόστηκε η αυστηρή νομοθεσία για τη βία στα γήπεδα η οποία εφαρμόζεται ούτως ή άλλως μόνο στη Β. Ελλάδα...

Προηγουμένως, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης είχε κάνει δεκτό το αίτημα του κατηγορούμενου για άρση του μέτρου της προσωρινής κράτησης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του σε κάθε αθλητική δραστηριότητα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Σύμφωνα με το σχετικό βούλευμα που εξέδωσε το δικαστικό συμβούλιο, ο 28χρονος κατηγορείται ότι τον περασμένο Απρίλιο μαζί με άλλους επτά δράστες -που αναζητούνται- επιτέθηκαν σε δύο οπαδούς του Άρη που επέβαιναν με τα ανήλικα παιδιά τους σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Μάλιστα, οι δράστες φέρονται να λήστεψαν τα θύματά τους, αρπάζοντας δύο τσαντάκια που περιείχαν 1.320 ευρώ.

Όπως περιγράφεται στο βούλευμα, οι διωκτικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του 28χρονου, καθώς εντόπισαν το κινητό του τηλέφωνο μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο των θυμάτων, όπου έπεσε η συσκευή κατά την επίθεση.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, ένας ακόμη οπαδός του ΠΑΟΚ -ο 5ος- που αντιμετωπίζει εκκρεμότητα με τη δικαιοσύνη, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έως την εκδίκαση της υπόθεσής του στα ποινικά δικαστήρια.