12 Μαρτίου 2011

Αντώνη ακόμα να τον διαγράψεις τον Σταϊκούρα;

http://www.report24.gr/wp-content/uploads/staikouras-x.jpgΤο μεσημέρι αναρωτηθήκαμε αν θα κάνει δήλωση η ΝΔ για την "επιτυχία" του νέου Κολοκοτρώνη, να μας δεσμεύσει με ακόμα χειρότερο μνημόνιο για τα επόμενα 20 χρόνια... τελικά ο Σαμαράς έκανε δήλωση λίγο αργότερα αφού όπως αναφέρουν κύκλοι της Ρηγίλλης, και ενδεχομένως να έχουν δίκιο, περίμενε πρώτα να ενημερωθεί και να διαβάσει το κείμενο της απόφασης. Πριν όμως μιλήσει ο Σαμαράς ο Σταϊκούρας είχε προλάβει να περιοδεύσει σε 3 ραδιόφωνα και να δώσει τα εύσημά του στο νέο Κολοκοτρώνη!!! Και αυτός όπως και ο Γιαννόπουλος χθες πήραν για την πατερίτσα τα εύσημα των ΠΑΣΟΚων...

Διαβάστε τι γράφει το www.in.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Για «σημαντική απόφαση για την Ευρώπη με θετικές επιπτώσεις και για την Ελλάδα» (!!!!!) έκανε λόγο ο αναπληρωτής τομεάρης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Δόθηκε ένα σημαντικό, ένα ισχυρό, ένα συντονισμένο, ρεαλιστικό μήνυμα -και προς τις αγορές και προς όλο τον κόσμο- ότι η Ευρώπη θέλει καλύτερο δημοσιονομικό συντονισμό και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας.

Και πρόσθεσε: «Αυτή η πρόταση είναι ιδιαίτερα σημαντική και για την Ελλάδα. Κάθε χώρα θα αποφασίζει το δικό της μείγμα πολιτικών και θα λαμβάνονται υπόψη ιδιαίτερες προκλήσεις σε κάθε χώρα, για το πώς θα αντιμετωπίσει την ανταγωνιστικότητα»
Τι να πούμε; Ευχής έργο θα ήταν να τον διέγραφε ο Σαμαράς επί τόπου, ή έστω να τον καθαιρούσε... αλλά μάλλον δεν πρόκειται να γίνει...