12 Μαρτίου 2011

Μεγάλο το κακό που έκανε ο Μπέος στον Πατέρα

(Μπορεί η είδηση να είναι ο Μπέος και η σήψη του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά δεν μπορεί να παραβλεφθεί ότι ο Πατέρας ήταν επίσημος συνομιλητής του και αφενός τον κατέγραφε και αφετέρου συμμετείχε από την 1η αγωνιστική σε όλο αυτό τον βούρκο τον οποίο αποφάσισε τώρα να καταγγείλει επειδή δεν κατάφερε να επιπλεύσει)

Τα όσα υποστήριξε ο Αχιλλέας Μπέος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, είναι αλήθεια ότι έχουν δημιουργήσει τεράστιο θέμα στον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα. Ότι έχτιζε εδώ και χρόνια ο (πρώην) εφοπλιστής, ήρθε να τα γκρεμίσει μέσα σε 42 λεπτά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Ανεξάρτητα, από το αν συμφωνεί κανείς με το προφίλ του τσαμπουκά που προτάσσει ο Μπέος, είναι αλήθεια ότι για πρώτη φορά βρέθηκε παράγοντας του ποδοσφαίρου, ο οποίος βγαίνει και καταγγέλλει, ευθέως, ένα πρώην πρόεδρο ομάδας, ως υποκλοπέα. Από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Πατέρας, κυκλοφορεί στην Αθήνα ως ένας άνθρωπος που καταγράφει τους συνομιλητές του ,όπως καταγγέλλει ο Μπέος.

Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν καλά τον (πρώην) εφοπλιστή, λένε ότι οι «υποκλοπές» συνομιλιών, αποτελούν το αγαπημένο σπορ του Πατέρα. Στο γραφείου του, είναι περισσότερες οι κάμερες και τα κασσετοφωνάκια, από τα κάδρα και τους πίνακες, όπως έγραφε χαρακτηριστικά σημερινή αθλητική εφημερίδα.

Όταν χαλαρώνει στο μπαλκόνι του παγερού κτιρίου της Βασιλίσης Σοφίας, και θέλοντας να δείξει πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ και ΤΡΑΝΟΣ είναι, επαίρεται για την ικανότητά του να ηχογραφεί συνομιλίες. Κάποιοι, λένε, ότι εσχάτως έχει ανακαλύψει κι ένα ακόμη σπορ που συνδέεται με τις τηλεπικοινωνίες… Όπως ακούγεται έντονα στην πιάτσα, έχει πάρει καρτοκινητά τηλέφωνα, στέλνοντας στον εαυτό του μηνύματα.

Όταν, λοιπόν, θέλει να παραθέσει πιστοποιητικά στους συνομιλητές του, δείχνει το μήνυμα που (δήθεν) έχει αποσταλεί στο κινητό του. Ωστόσο, τα μηνύματα προέρχονται από τα δικά του καρτοκινητά. Εφόσον ισχύουν αυτά που μαθαίνουμε μιλάμε για πολύ γέλιο…

Ο Μπέος αποκάλυψε τομυστικό που το γνώριζαν εδώ και καιρό οι φίλοι και οι γνωστοί του Πατέρα.

Έτσι, από δω και πέρα και ανεξάρτητα από την δικαστική έκβαση που θα έχει η υπόθεση με τις κασέτες του Κούγια, όσοι περνούν το κατώφλι των γραφείων του Πατέρα, αλλά και όσοι δέχονται τηλεφωνήματα από τον (πρώην) εφοπλιστή, θα έχουν κατά νου, ότι ηχογραφούνται. Από δω και πέρα όποιος συνομιλεί με τον Πατέρα, θα γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να «κυκλοφορήσει» στην Ομόνοια κασέτα που θα τον «εμφανίζει» να συνομιλεί με τον τοίχο! Κάτι σαν την τζούλια…

Από χθες πολιτικοί, επιχειρηματίες αλλά και αστυνομικοί διακατέχονται από πανικό. Ο άνθρωπος την πάτησε για τα καλά. Αν μάλιστα, ο εισαγγελέας αποτολμήσει να άρει και το απόρρητο, όπως ζήτησε ο Μπέος, τότε θα γελάσει ακόμη και η Τιτίνα…

www.politicsnews.gr