06 Μαρτίου 2011

βρετανοί κομμάντο, κάτι σαν Αλβανοί τουρίστες, συνελήφθησαν απ' τους ξεβράκωτους Λίβυους αντικαθεστωτικούς...

http://townofshame.com/wp-content/uploads/2010/11/hero_British_Soldiers.jpgΟι αντικαθεστωτικοί στην ανατολική Λιβύη έχουν αιχμαλωτίσει μέλη των ειδικών βρετανικών δυνάμεων, αλλά τους φέρονται καλά και η υπόθεση αυτή θα επιλυθεί σύντομα, ανακοίνωσε πηγή προσκείμενη στο κίνημα της αντιπολίτευσης.

Οι Sunday Times αποκάλυψαν σήμερα πως λίβυοι αντικαθεστωτικοί αιχμαλώτισαν μέλη ομάδας Βρετανών των ειδικών δυνάμεων μετά την αποτυχία διπλωματικής αποστολής με στόχο την επαφή με τους ηγέτες των αντικαθεστωτικών.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhucwZ_eOlk_jXxDCxLOqquecKxT2UxVG1RKd8eOmXZ7grbDIqwezub_0zQaEl7gXqlSuV5-7P8gPzmvus4aXhAcDgtafbi2M3AbE-jfc5WbQDr46D3zXTokSdQmbWjHotLM2KdEvScR3UU/s1600/1katrinahodge.jpg"Αυτοί (ο στρατός των αντικαθεστωτικών) αιχμαλώτισαν μέλη των ειδικών βρετανικών δυνάμεων. Δεν μπορούσαν να ξέρουν αν ήταν φίλοι ή εχθροί. Για την ασφάλειά μας τους κρατάμε και πιστεύουμε ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σύντομα", πρόσθεσε η ίδια πηγή από την Βεγγάζη.

"Είναι ασφαλείς και σε καλά χέρια. Δεν γνωρίζουμε γιατί η βρετανική κυβέρνηση δεν ήρθε πρώτα σε επαφή μαζί μας ή δεν εξήγησε τις λεπτομέρειες του σκοπού της αποστολής τους", τόνισε στο Ρόιτερ.