07 Μαρτίου 2011

Με τον νέο γερμανό υπουργό εσωτερικών... οι Τούρκοι θα φτύσουν αίμα

Γράψαμε και την περασμένη εβδομάδα ότι ο νέος υπουργός εσωτερικών της Γερμανίας, Hans-Peter Friedrich, που προέρχεται από την Χριστιανοκοινωνική Ένωση της Βαυαρίας (CSU) είχε δηλώσει το Οκτώβριο ότι «το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία της οποίας ο πολιτισμός στηρίζεται στις ιουδαιοχριστιανικές παραδοσεις και στις ελληνορωμαϊκές αξίες». Το ίδιο επανέλαβε και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του με αποτέλεσμα να "εξεγερθούν" οι Πράσινοι και οι ισλαμικές οργανώσεις της Γερμανίας.

Σε ένα ενδιαφέρον άρθρο που δημοσιεύει το αριστερό "SPIEGEL", με τίτλο "Ο Υπουργός έχει δίκιο" καταδικάζεται η γνωστή και στην Ελλάδα τακτική των αριστερών να απαντούν με αφορισμούς και συνθήματα αντί επί της ουσίας, μιας και όσοι "απάντησαν" στον Γερμανό υπουργό, δεν αντέκρουσαν τη θέση του.

Σας μεταφέρω μόνο μια παράγραφο του άρθρου που μπορείτε να βρείτε εδώ:
Ο αρχηγός της τουρκικής κοινότητας κάνει αυτό που μπορεί καλύτερα: Απειλεί. "Αν ο υπουργός εσωτερικών ψάχνει φασαρία, θα την έχει". Συμπέρασμα: Αν ξαναπείς ότι δεν είμαι ανεκτικός θα φας μπουνιά.

Κανένας δεν απάντησε επί της ουσίας. Το κοινό περιμένει με ενδιαφέρον να ακούσει που είναι το λάθος στη θέση του Υπουργού. Περιμένει να δει τις αποδείξεις ότι ο Ισλάμ ανήκει στη Γερμανία.

Πρέπει να θεωρήσουμε την 12 Σεπτεμβρίου 1683 σαν μέρα έναρξης της υπέροχης φιλίας, όταν οι Τούρκοι εμφανίστηκαν μπροστά στη Βιέννη και οι χριστιανικές χώρες της Δύσης άρχισαν να τρέμουν; Ή την μόδα του καφέ την εποχή του Ροκοκό ή το παραμύθι του Μότσαρτ, "Απαγωγή απ' το Σεράι";

Ή μήπως μας έρχεται πιο συχνά στο μυαλό η εικόνα της μαντίλας που καλύπτει το πρόσωπο των γυναικών σε μεγαλουπόλεις της Τουρκίας, ή οι πύρινοι λόγοι των οπαδών της Σαρία στη Γερμανία, ή οι τουρκόφωνες περιοχές σε γερμανικές πόλεις όπως στο Ντούισμπουργκ και τα πολλά "πολιτιστικά" σωματεία που παρακολουθούνται από της Αρχή Προστασίας του Συντάγματος;

Ας το πούμε έτσι: Έχουμε μερικούς μουσουλμάνους φίλους. Παρόλα αυτά το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία, δεν ανήκει στο ιστορικό-θρησκευτικό DNA μας, το οποίο, παρόλη την κριτική, συνεχίζει να είναι χριστιανικό.
Εννοείται ότι το άγχος τους είναι το ότι ο Υπ. Εσωτερικών είναι προϊστάμενος της Αρχής Προστασίας του Συντάγματος, το οποίο με τη σειρά του είναι αυτό που επιτρέπει ή απαγορεύει τη λειτουργία των ισλαμικών οργανώσεων που είναι καμουφλαρισμένες σαν πολιτιστικοί σύλλογοι...

Με τον νέο υπουργό... όλοι αυτοί θα φτύσουν αίμα