19 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ*** Όλο το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό του ΓΑΠ-Απαρηγόρητος που δεν πρόλαβε να ρίξει την πρώτη βόμβα-Την έριξαν οι Γάλλοι

http://www.skai.gr/files/temp/1EA1BA01853C09CBA2CC5A2677101248.jpgΟ πρώτος στόχος των γαλλικών αεροσκαφών ήταν στρατιωτικό όχημα που καταστράφηκε. Τα αεροσκάφη επιχειρούν 100-150 χιλιόμετρα πάνω από τη Βεγγάζη.

Ο πρώτος στόχος των γαλλικών αεροσκαφών που επιχειρούν στη Λιβύη, με βάση την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την προστασία των Λίβυων πολιτών επετεύχθη με την καταστροφή ενός στρατιωτικού οχήματος περίπου στις 18,45 ώρα Ελλάδας, ανακοινώθηκε σήμερα από τον εκπρόσωπο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας, Λοράν Τεσέρ.

Εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Γαλλίας ανέφερε από την πλευρά του ότι στην επιχείρηση μετέχουν περίπου 20 αεροσκάφη που δρούν σε μια ακτίνα 100-150 χιλιομέτρων γύρω από την ανατολική πόλη Βεγγάζη, προπύργιο των εξεγερμένων.

Το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκολ θα αναχωρήσει για τη Λιβύη αύριο Κυριακή το πρωί ενώ σύμφωνα με τον στρατιωτικό εκπρόσωπο πρόκειται να συσταθεί αμέσως επιτελικό κέντρο της κεντρικής διοίκησης για τις επιχειρήσεις στη Λιβύη.